Press "Enter" to skip to content

16 membri ISIS infectati cu HIV

Dupa ce au intretinut relatii sexuale cu doua din sclavele lor, 16 din militantii ISIS au contactat virusul HIV, astfel ca gruparea teorista planuieste sa le atribuie acestora anumite misiuni sinucigase.

In prezent, acesti membri ai ISIS se afla inchisi intr-un centru din orasul Dei ez-Zor, aflat in sud-estul Siriei, inchisi aici chiar de „colegii lor de breasla”- jihadisti ai Statului Islamic. Potrivit agentiei siriene, se pare ca acestia sunt acuzati din cauza ca au contactat virusul HIV de la niste sclave de ale lor. Acest lucru s-a petrecut dupa ce cei 16 membri au intretinut relatii sexuale cu doua femei din Maroc, care nu le-au spus teroristilor ca sufera de acest lucru. Un medic sirian, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a declarat ca „am primit ordin din partea liderilor locali ai Daesh care ne-au indicat sa-i transferam pe acesti combatanti infectati intr-un centru de carantina din oras.”

Misiuni sinucigase

De frica de a nu fi executate de membri ISIS, cele doua femei au fugit din Turcia. Dar, cu toate acestea, liderii Daesh au stabilit ca toti membri locali ai organizatiei teroriste sa fie supusi testelor HIV. In ceea ce-i priveste pe cei deja contaminati, liderii ISIS au stabilit ca acestia sa fie „cheia” misiunilor sinucigase.

Casa Alba a anuntat ca al doilea membru ISIS a fost ucis in cursul saptamanii trecute, in urma unui raid american in Irak. Americanii informeaza ca Fadhil Ahmad al-Hayali, cunoscut si sub numele de Hajji Mutaz, a fost omorat intr-un vehicul, impreuna cu un alt lider al organizatiei teroriste, precizand ca Mutaz era unul din principalii coordonatori ai transferurilor de arme, explozibili, vehicule si combatanti intre Irak si Siria. Moartea acestuia, prezentat ca „principalul adjunct al lui Abu Backr al-Baghdadi -liderul ISIS- va avea un impact real asupra operatiunilor gruparii datorita influentei pe care o avea in operatiunile si in logistica ISIS”, a declarat Ned Price, purtator de cuvant al Consiliului de securitate nationala al SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *