Recreere

RecreereIndiferent daca muncesti pentru tine sau pentru altcineva, este o idee buna sa te gandesti la dupa amiezile tale. Ca si liber profesionist ce poate munci la orice ora din zi si din noapte, stiu cat de usor este sa fii absorbit de „inca un lucru” dupa cina. Iar pentru multi angajati de birou, email si alte sisteme de companii sunt multe disponibile in afara orelor de munca. Daca singura atractie pe care o ai dupa amiaza este televizorul, este usor sa fii prins muncind.

Incearca sa planuiesti pentru cel putin o dupa amiaza sau doua pe saptamana, unde timpul tau este programat sa faci ceva diferit. Poate este sa iesi pentru o gustare delicioasa. Poate vei vrea sa prinzi o piesa de teatru sau un film pe care ai vrut sa-l vezi. Sau poate vrei sa te intinzi pe canapea pentru o ora si sa petreci timp de calitate cu partenerul tau. Lucrul important atunci cand planuiesti inainte, acesta iti ofera ceva la care sa te uiti in timpul zilei tale aglomerate si face mult mai usor ca acel lucru chiar sa se intample.

Programandu-ti timpul liber este in special important cand ai un proiect mare pe care vrei sa-l pui in miscare sau cu care vrei sa te pui la curent. De exemplu, daca vrei sa scriu un roman anul acesta, ai putea sa programezi o ora luni si joi pentru a scrie dupa amiaza. Daca vrei sa lansezi o mica afacere pentru a aduce un venit in plus, ai putea sa te asiguri ca petreci jumatate de ora dupa munca de la cina.

Programarea timpului liber din weekenduri

Ar trebui sa-ti programezi timp de relaxare in weekend, timp in care calatoresti, timp in care poate ajungi si pana la mare, sau chiar poti merge la o partida de pescuit relaxanta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *