stailer

Stailer îți demonstrează că poți să te programezi chiar astăzi în următoarele ore la un salon de înfrumusețare. Un scenariu practic imposibil în trecut când sunai în stânga și-n dreapta. Asta pentru că Stailer este o platformă online ce îți caută și găsește, dintre zecile de saloane prezente în orașul tău, opțiunile care te pot primi fix când îți dorești tu.

Stailer poate fi utilizat de locuitori ai 20 de orașe ale țării, printre care se află și Alba Iulia. Iar zvonurile circulă că în curând se va extinde către toate colțurile țării. Află de aici de ce e mai bine să te programezi online decât prin metoda clasică.

Gata cu telefoane inutile și timp pierdut

Stailer este despre flexibilitate și eficientizare a timpului. Nu mai trebuie să cauți pe Google alte saloane la care să suni atunci când cele pe care le cunoști nu te pot primi atunci când îți dorești. Cu o simplă accesare pe stailer.ro, câteva filtre selectate, platforma îți afișează saloanele disponibile. Astfel, dacă de exemplu ai nevoie de saloane cu servicii de vopsit in Alba Iulia, selectezi pe prima pagină orașul Alba Iulia, genul feminin sau masculin, serviciul de vopsit, data și ora dorite. Apoi alegerea este a ta.

Vei putea rezerva locul dorit fără să faci vreun compromis fiindcă ai informații care te ajută să faci alegerea potrivită. Poți vizualiza locația fiecărui salon ca să alegi unul apropiat, fără să pierzi timp prin trafic și economisești benzină. Poți citi recenziile altor clienți ce s-au programat prin Stailer ca să-ți faci o părere despre servicii și personal. De asemenea, fiecare salon are prețurile afișate pentru fiecare serviciu ca să nu te trezești vreodată cu surprize și să plătești mai mult decât îți dorești. Vezi și poze din salon și cu alte lucrări ca să știi dacă îți va plăcea atmosfera de acolo. Rezervi în mai puțin de 5 minute și primești link de confirmare prin sms după completarea datelor.

100% gratuit, utilizabil oricând

Nu ai condiții în ce privește Stailer. Nu plătești nimic nici când te programezi, nici când anulezi. Nu ai nevoie nici de cont, însă despre beneficiile acestuia vorbim mai jos. Totul se rezolvă online și te poți programa când vrei tu fără să mai depinzi de agende și programul de funcționare al saloanelor. Astfel, dacă ai mâine un eveniment important și trebuie să arăți țiplă, te pot programa cu Stailer noaptea. Citeste mai multe aici.

Contul Stailer, propria ta agendă de programări

Ne place să ținem pasul cu tot ce este modern și ne ușurează viața. Așa că de ce să nu optezi pentru crearea unui cont Stailer în special fiindcă este gratuit? Scapi mai apoi de reintroducerea datelor și asta nu e tot. În agenda virtuală gestionezi mai ușor și mai rapid programările și le poți seta chiar și remindere ca să nu pierzi vreodată locul la saloane. În plus, vezi mai ușor istoricul saloanelor la care ai fost deja ca să știi unde să revii dacă ți-au plăcut serviciile.

Pentru și mai multă rapiditate în gestionare și programare poți să-ți instalezi aplicația gratuită cu același nume de pe Magazin Play, App Store sau App Gallery.

Descoperă cum funcționează platforma făcându-ți prima programare online pe stailer.ro. Pentru alte detalii scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *