Press "Enter" to skip to content

Alege cadoul perfect in cativa pasi simpli

Secretul de a oferi cadoul perfect este de a gasi acel lucru care sa multumeasca si sa surprinda in acelasi timp persoana ce il va primi. Poate ca pare evident, insa multi fac greseala de a oferi ceva ce le place lor si nu ceva ce este pe placul primitorului. Trebuie astfel sa ne gandim, de fiecare data, la persoana care va primi cadoul. Ce ii place sa faca? Cum isi petrece timpul liber? Unde merge dupa munca? Ce hobby-uri are?

Iti oferim in continuare o lista de recomandari pentru alegerea cadoului perfect. Procesul poate sa para complicat, insa in realitate iti va economisi timp si energie – nu va mai trebui sa vizitezi foarte multe magazine si gift shop-uri in cautarea a ceva potrivit.

In primul rand stabileste-ti bugetul. Este foarte important sa ai in vedere dinainte suma pe care poti sa o aloci pentru cadoul ce vrei sa il oferi. Eviti astfel sa cheltui prea mult.

Pasul al doilea: fa-ti o lista a preocuparilor si hobby-urilor celui ce va primi cadoul. Discuta chiar cu persoana si afla ce isi doreste – poate ca iti va oferi o sugestie fara sa isi dea seama. De asemenea pot fi de ajutor aici apropiatii – prieteni, rude, cunostinte.

Dupa ce ai stabilit bugetul si ti-ai conceput o lista de preferinte, incepe pasul 3: cautarea. Motoarele de cautare online iti vor fi de foarte mare ajutor – vei gasi optiuni variate, categorii si tipuri de cadouri disponibile la cateva click-uri.

Urmatorul pas inseamna sa restrangi lista intocmita inainte. Incepe din nou in ordinea prioritatilor – elimina lucrurile ce nu se incadreaza in buget, apoi scoate din lista obiecte si cadouri despre care stii ca persoana le-a primit deja la alte aniversari, sau altele ce nu le poti achizitiona in timp util.

Scoate de asemenea din lista ceea ce consideri a fi un cadou prea plictisitor sau prea clasic, ceva despre care crezi ca nu va provoca entuziasmul asteptat. Acum, cu lista restransa in fata, treci la capitolul utilitate – alege ceva care va provoca o reala surpriza placuta, sau un cadou despre care stii ca persoana il va folosi frecvent.

In cele din urma, alegi cadoul care respecta toate conditiile: se incadreaza in buget, este relevant pentru primitor si ii va provoca surpriza placuta asteptata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.