Press "Enter" to skip to content

Animalele de companie a super eroilor

KryptoShowLogoLa fel cum multi dintre noi ne bucuram de compania unui caine sau a unei pisici, sunt cateva animale de companie care i-au ajutat pe cativa dintre super eroii nostri favoriti in benzile desenate. In afara de a avea o cutie de rezonanta pentru eroi sa aiba dialoguri, aceste animale de companie au fost si ele eroi la randul lor.

Krypto

Conceptul din spatele creatiei lui Krypto de Otto Binder si Curt Swan este destul de simplu, sa creeze un caine echivalent pentru Superman. Original fiind animalul de companie al lui Jor’el inainte de a exploda Krypton, Krypto a aterizat eventual pe Pamant, exact ca si fiul lui Jor’el, Kal’el. De cand au fost introduse benzile desenate adventure „Krypto the Superdog” a luat forma sau a actionat ca si prieten si bodyguard al lui Superman si familia sa. Avand cele mai multe din puterile lui Superman, farmecul de a avea un caine care sa zboare cot la cot cu Superman a rezultat in producerea unei serii animate cu Krypto in 2005.

Lockjaw

Un buldog gigant care poate sa te teleporteze oriunde vrei sa mergi. Asta este in principiu Lockjaw. Ca unul din rasa cu superputeri cunoscuta ca Inhumans, Lockjaw face parte din familia roiala si este teleporterul lor oficial. De cand a aparut pentru prima data in 1965, Lockjaw a aparatu consistent cu Inhumanii indiferent daca a trebuit sa se confrunte cu cei 4 fantastici, sa lupte alaturi de X-men sau o parte centrala a seriei „Inhumanity”. Lockjaw si-a condus propria echipa in „Lockjaw and the Pet Avengers”.

De aceea pana si supe reroilor le place sa aiba pe cineva alaturi de ei, daca nu se pot baza pe un om sa lupte alaturi de ei, precum este Robin pentru Batman intotdeauna se vor putea baza pe un animal de companie care este mult mai credincios decat un om.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.