Antreprenori

AntreprenoriVrei sa arati prezentabil, cu siguranta, dar nu-ti investi sperantele in acest lucru. Modul in care arati nu iti va castiga multe vanzari, dar o infatisare proasta ar putea sa te coste cateva vanzare. Nu fi un copil smecher care nu realizeaza ca are nevoie de o tunsoare, un dus sau un deodorant.

Stapaneste vorbitul si scrisul clar. Calitatea comunicatiilor tale este unul din cei mai puternici indicatori dupa care oamenii te vor judeca, poate face un baiat inteligent sa sune stupid, sau un idiot sa sune vag de inteligent. Daca nu stii cum sa folosesti apostroful sau litere mari, ar trebui sa crezi oamenii care nu te judeca usor. Si nu iti vor spune niciodata.

Nu incurca comunicarea profesionista cu cuvinte desoebite si propozitii lunge. Daca poti spune multe cu putine, ai o sansa mult mai ubna sa fii auzit si respectat.

Lucruri care functioneaza, insa nu pentru tine

Daca strategia de vanzari implica SEO, sau social marketing, obtine o noua strategie. Intreaba majoritatea oamenilor ce folosesc lucruri ce merg in termen lung si in principal infrumusetare pentru stabilirea afacerilor.  Nu esti Coca-Cola. Planuieste corespunzator.

Reclamele sunt aproape o groapa de foc unde merg banii sa moara. Uita-te la ce fac alte companii ca tine pentru reclame, si daca acestea au succes. Daca faci reclame, cheltuie usor.

Nu arunca bani pe simboluri prematuri.

Pe scurt

  • Daca nu ai reputatie, munceste gratis.
  • Oamenii cumpara de la oameni, asa ca fii entuziast si cunoscator.
  • Vorbeste cu toti oamenii care ii cunosti.
  • O vanzare mica pentru un numer mare este o baza pe care iti poti construi reputatia.
  • Organizatiile mari impart vorba de la un om la altul mult mai repede.
  • Uita-te la parte, dar mai important, scrie si exprima-te corect.
  • Nu te astepta la rezultate din SEO, reclame sau simboluri ale statusului.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *