Press "Enter" to skip to content

Aplicatia care iti spune cum sa te imbraci

Exista sute de aplicatii care sunt destinate organizarii finantelor, destinate pentru fitness si miscare, de ce nu ar exista o aplicatie care sa iti spuna si cum sa te imbraci?

Exact acest lucru il face ClosetSpace. Aplicatia iti permite sa alegi cu ce sa te imbraci in functie de ceea ce ai in garderoba si de asemenea tinand cont si de vremea de afara. In acest fel vei putea adauga stil si practicitate vestimentatiei tale fara nici un cost in plus.

Chiar de la lansare, aplicatia iti prezinta optiunea de a adauga piese de vestimentatie in profilul propriu, de la pantofi pana la tricouri sau accesorii. Orice adaugi poate fi etichetat cu numele producatorului, material, marime, culoare, pret si chiar si de unde ai cumparat articolul.

Pentru cei sau cele care inca isi construiesc o garderoba, aplicatia ofera si sugestii la moda, noutati in domeniul fashion si de asemenea ajusteaza selectia de haine in functie de vremea din regiunea in care se afla proprietarul. Ninge? Iti pune la dispozitie doar haine de iarna. E soare si foarte cald? Tricouri, bluze subtiri, pantaloni scurti si asa mai departe.

Una dintre posibilele deficiente ale aplicatiei este inclinatia sa in special spre partea feminina. De obicei femeile petrec mai mult timp hotarandu-se cu ce sa se imbrace de fiecare data, de aceea si aplicatia vine in sprijinul acestei nevoi. Un alt element al aplicatiei permite etichetarea diverselor piese de imbracaminte pentru a fi purtate cu anumite ocazii – formale, la munca, la scoala, in familie etc. Toate acestea pot fi sincronizate foarte bine si cu Google Calendar, in asa fel incat pot fi oferite sugestii vestimentare conforme cu fiecare zi si ocazie in parte.

In momentul de fata aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita atat pe App Store cat si pe Google Play, fiind una din cele mai bine cotate aplicatii orientate catre fashion.

One Comment

  1. cristina cristina

    cum se numeste aplicatia plz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.