Press "Enter" to skip to content

Aplicatia WebMD pentru sanatate

WebMD sanatateWebMD este cunoscut pentru raspunsul la interogari de alimente, si cateodata oferindu-ti mini atacuri de panica in timpul propriei diagnoze pe drum, dar la fel ca Appel si mutli alti, compania vrea sa se alature in monitorizarea fitness-ului si a sanatatii.

Luni, WebMD a lansat un nou program in aplicatia sa de iOS numita Healthy Target ce functioneaza cu trackere de activitate, cum este Fitbit si Jawbone, de asemenea si glucometre si cantare wireless, pentru agrega si a sustrage date in legatura cu sanatatea.

Similar platformei Healthkit anuntate recent de cei de la Apple, Healthy Target, din aplicatia WebMD, ce a avut 20 de milioane de utilizatori, tinteste sa ajute utilizatorii sa-si administreze santatea si conditiile cronice. Google a raportat lansarea propriei aplicatii numite Google Fit, ce colecteaza si agrega date din trackere fitness si aplicatii de sanatate.

Dar update-ul WebMD ofera ceva diferit, in timp ce atat de multe trackere si aplicatii monitorizeaza cat de multi pasi ai facut sau cat de multe ore ai dormit, multe nu explica ce inseamna acele date pentru tine.

Azi ai facut 5.000 de pasi, dar ce inseamna defapt acest lucru?

Healthy Target iti ofera informatii personalizate si sugetii pentru a-ti imbunatati stilul de viata. De exemplu, daca nu dormi destul, aplicatia te va informa cu iti afecteaza ritmul cadiac si starea de spirit si apoi iti furnizeaza sfaturi pentru a rezolva problema. WebMD impinge de asemenea articolele medicale si feedback in legatura cu fiecare inregistrarea a utilizatorilor. De asemenea ofera un raport saptamanal ce iti arata progresul si iti ofera motivatii.

Desi programul a fost realizat pnetru oamenii cu conditii cronice, la fel ca si diabetul si obezitatea, este de asemenea pentru oricine care vrea sa piarda din greutate, sa fie mai activ, sa controleze zaharul din sange, sa se simta mai bine si sa doarma mai bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *