SpeaktoitSiri, asistentul virtual al lui Apple, ar trebui sa fie capabil sa te ajute la simplificarea intalnirilor stiind unde trebuie sa fii si cand trebuie sa fii. Cand l-am gasit pe Siri poate fi folositor pentru asta, am descoperit cateva alternative care au propriile avantaje.

Exista cateva aplicatii third-party care sunt mai puternice pentru productivitatea si organizarea personala, mai ales ca Siri se concentreaza mai mult pe clienti.

Speaktoit Assistant

Aceasta aplicatie ofera mai mult decat poti gasi intr-un serviciu precum Siri, tot ceea ce trebuie este sa vorbesti si acesta va executa actiunile. Poti sa dictezi un iMessage, sa deschizi o pagina de internet, sa creezi intrari in calendar si sa te ajute in alte activitati.

Are o interfata funky cu un avatar de desen animat care are rolul de asistent personal. Dar in afara de asta, este foarte folositor, mai ales ca detine email-uri, calendare, harti si alte aplicatii concentrate pe productivitate. Dezvoltatorul spune ca se lucreaza la suport pentru servicii aditionale.

Google Now

Aplicatia de cautare Google include competitorul lui Siri : Google Now. Daca compania ta foloseste un cont Google Apps conectandu-se la Google Now poate fi foarte folositor in timp ce iti configureaza intalnirile pe calendar.

Ceea ce face acest lucru mai atragator este ca Google Now functioneaza prin iOS, Android si browserul Chrome. Asa ca daca folosesti un iPad, dar ai un telefon Android conectat, intalnirile importante se salveaza.

Calendars 5

Noul calendar de la Readdle nu este doar pentru a gasi datele, este un administrator de sarcini si un organizator cu drepturi depline. O caracteristica importanta este limbajul natural. Poti sa introduci textul „Meet Susan in her office at 2:00” si va creea un eveniment, ceea ce este mult mai rapid decat sa cauti prin intalnirile de pe calendar.

De asemeni ofera o configurare a agendei zilnice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *