Press "Enter" to skip to content

Avantajele unei relatii la distanta

Multi spun ca relatiile la distanta nu merg, nu au cum sa functioneze, cum sa fie sustinute. Exista insa cupluri care reusesc sa treaca peste impedimentul distantei si desi pare greu de crezut, aceste relatii au si unele avantaje. Care ar fi aceste avantaje vedem in continuare.

1. Nu trebuie sa arati bine tot timpul. Cand te intalnesti zilnic cu persoana iubita faci eforturi pentru a arata cat mai bine, insa acest lucru nu mai este necesar cand majoritatea discutiilor pe care le aveti se desfasoara prin chat sau prin mailuri. Poti sta si in pat, in pijamale, fara sa iti faci griji despre cum arati.

2. Ai mai mult timp pentru tine. Ori de cate ori te implici intr-o relatie, la un moment dat prietenii ajung sa fie neglijati. Ajungi sa nu mai ai timp pentru tine uneori, insa intr-o relatie la distanta reusesti sa gasesti timp pentru toate.

3. Inveti sa comunici mai bine. Sesiunile de chat ajuta foarte mult la dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Cum nu poti fi fata in fata cu persoana iubita, te bazezi pe celelalte modalitati de comunicare – chat, telefon, mail si altele si ajungi astfel sa iti imbunatatesti capacitatea de a comunica.

4. Faci eforturi deosebite pentru a-ti arata iubirea. Cum nu puteti fi fizic aproape unul de celalalt, compensati absenta incercand sa oferiti dovezi de dragoste suplimentare. Incerci toate modalitatile prin care poti face persoana iubita fericita si asta conteaza foarte mult.

5. Poate cel mai important avantaj sunt calatoriile facute pentru a te intalni cu persoana iubita. Ajungi si prin alte locuri, cunosti si alte medii, oameni noi si in plus, dupa asteptarea drumului, te revezi cu acea persoana speciala pe care asteptai de mult timp sa o intalnesti.

Desi exista toate aceste beneficii, relatiile la distanta pot fi uneori problematice. Este nevoie astfel de multa intelegere din partea amandurora si multa vointa pentru a continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.