Press "Enter" to skip to content

Beneficii aduse de apa alcalina

Cu totii stim cat de important este sa consumam o cantitate suficienta de apa. Ajuta la hidratarea organismului si la mentinerea acestuia in stare buna de functionare. Ar trebui sa fim insa atenti si la un alt aspect: alcalinitatea apei.

Limita intre aciditate si alcalinitate este data de indicatorul denumit pH. O valoare mai mica decat 7 a pH-ului indica o solutie acida, iar una mai mare o solutie alcalina. Alimentatia din zilele noastre contine mai multe alimente acide, de aceea pastrarea alcalinitatii devine tot mai dificila. O maniera prin care poate fi realizat acest lucru este consumul de apa alcalina – o sursa pe care o recomand este www.apaperlamoldovei.ro.

Un fapt constatat de cercetatori este cel ca apa alcalina aduce numeroase beneficii pentru organism odata ce este consumata zilnic. Primul dintre aceste beneficii ar fi dat de detoxifierea pe cale naturala. O functionare buna a rinichilor este asigurata intr-un mod ideal de consumul de apa alcalina, care neutralizeaza aciditatea si ajuta la eliminarea mai rapida a toxinelor si substantelor acide din tesuturi si celule. Detoxifierea este adesea asociata si cu procesul slabitului – din acest motiv apa alcalina este recomandata si pentru persoanele care vor sa scape de cateva kilograme sau chiar cazul celor care se confrunta cu problema retentiei de apa.

Rolul antioxidant al apei alcaline nu poate fi ignorat. Radicalii liberi actioneaza daunand organismului, prin oxidarea celulelor, accelerand procesul de imbatranire si provocand chiar aparitia diverselor afectiuni. Printr-un consum de apa alcalina de la apaperlamoldovei.ro se neutralizeaza acesti radicali liberi; alcalinizarea prin alimentatie si prin apa alcalina devine astfel o recomandare de urmat pentru prevenirea dezvoltarii si aparitiei diverselor afectiuni.

Un alt beneficiu pe care il aduce apa alcalina in organism este reducerea nivelului de colesterol negativ ce da nastere la randul sau la multiple afectiuni. In principal aceste afectiuni sunt de natura cardiovasculara, intrucat colesterolul „rau” se depune pe peretii vaselor sanguine si ingreuneaza circulatia, ducand la perturbari in tensiunea arteriala sau la aparitia afectiunilor cardiace.

Beneficiile apei alcaline se fac simtite asupra starii generale de sanatate. Hidratare, energizare a organismului, proprietati antioxidante, ajutor pentru detoxifiere dar si un rol in stimularea sistemului imunitar – rezumand se ajunge la o stare de bine atat la interior cat si la exterior.

Sanatatea la nivel intern este vizibila si la exterior – organismul care functioneaza optim si care are parte de alcalinizare suficienta arata oricand mai bine. Aceste beneficii ale apei alcaline se fac simtite din punct de vedere estetic astfel: pielea capata un aspect mai elastic si mai stralucitor, parul devine mai rezistent la randul sau, unghiile se intaresc, musculatura este mult mai bine tonifiata si aspectul general este unul mult mai bun.

Apa alcalina devine astfel un necesar in alimentatia oricui doreste sa isi imbunatateasca starea de sanatate. Este necesara desigur si o alimentatie echilibrata, miscare zilnica suficienta, per total un stil de viata sanatos – toate aceste aspecte contribuie la un aspect general mai tanar al corpului. Ajutor pentru slabit, ajutor pentru imunitate, ajutor in stimularea energetica a organismului sunt doar cateva dintre beneficiile pentru care apa alcalina precum este cea de la apaperlamoldovei.ro este recomandata a fi consumata zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *