Press "Enter" to skip to content

Calitatile succesului

Om de succesPrietenii mei cred ca am realizat multe. Sunt un blogger full-time si tocmai m-am mutat intr-un oras mai mare. Pot trai unde vreau, si pot sa-mi petrec zilele cum vreau. A fost nevoie de multa munca din greu si imbunatatiri in viata mea pentru a realiza ceea ce am realizat, si desi mai sunt multe pe care trebuie sa le invat, cateva lectii sunt deja invatate.

Ca sa reusesti ai nevoie de cateva calitati pentru a te ajuta sa devii mai bun si o fiinta umana mai fericita.

  • Stabilitatea

Majoritatea oamenilor sunt sclavii propriilor emotii. Cu emotiile lor scazand in timp ce si ei scad, iar atunci cand emotiile lor cresc, acestia se bucura din nou. Incearca sa-ti stapanesti emotiile, refuza sa fii afectat de ele. Daca te mentii stabil, indiferent de ce stare de spirit experimentezi, aceasta energie de stabilitate va atrage succesul. Trebuie sa fii mai mare decat emotiile tale daca vrei sa fii mai bun decat viata ta.

  • Increderea

Intreaba-te daca esti o persoana de incredere. Daca nu esti, incearca sa devii una. Succesul este ca un prieten. Prietenii nu au incredere in tine si nu te viziteaza atat de des, daca ii dezamagesti constant. De fapt, risti sa nu ai prieteni, daca esti o persoana in care nu se poate avea incredere. Acelasi lucru este valabil si pentru succes. O sa indepartezi succesul daca nu te tii de cuvant sau nu faci ceea ce spui, comportandu-te neserios.

Astfel, pentru a atrage succes, realizeaza promisiuni doar atunci cand stii ca poti sa te tii de ele, si faptele tale sfinte, in timp ce ele iti construiesc viata.

  • Productivitatea

Succesul nu vine pentru cei care stau si asteapta. Este important sa muncesti sa-ti pastrezi concentrarea pe scopuri. Munca din greu iti va pastra existenta. Trebuie sa ai o viziune inalta, pentru ca aceasta te va ghida spre succes.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *