Press "Enter" to skip to content

Camere subacvatice cautate

Cumpararea unei camere subacvatice de calitate nu este o joaca de copii. Trebuie sa cercetezi bine piata si sa faci comparatii pentru a gasi acea camera care sa se potriveasca exact nevoilor tale.

Cele mai obisnuite camere subacvatice ce pot fi gasite pe piata fac fata conditiilor atmosferice extreme. Branduri mari precum Canon, Fuji film, Olympus, Panasonic ori altii ofera cel putin o astfel de camera rezistenta la apa sau socuri mecanice, pentru a fi folosita in cele mai diverse scopuri. Camerele digitale antiacvatice nu sunt doar rezistente la umezeala ci si la socuri, vibratii si schimbari de presiune, astfel sunt ideale pentru fotografie subacvatica. Prezentam in continuare cateva modele, ca sugestie pentru cei ce cauta astfel de camere.

Canon PowerShot D30 are ca specificatii tehnice camera de 12.1 megapixeli, ecran LCD de 3 inchi, zoom optic 5x si filmare HD 1080p. Poate filma la adancimi de pana la 25 metri, iar controllerele supradimensionate fac foarte facila folosirea camerei chiar si cu manusi ori sub apa.

Olympus Stylus TG-3 este o camera subacvatica ce vine dotata cu o camera de 16.1 megapixeli, display LCD de 3 inchi, zoom optic 4x si posibilitatea de filmare la 1080p HD. Aceasta camera poate rezista la caderi de pana la 2.1 metri, la o forta de zdrobire de pana la 100 kg, temperaturi de pana la -10° C si scufundari de pana la 15 metri. Este de asemenea dotata si cu un sistem GPS, busola si elemente de adaptare la filmari la adancime, cu presiuni crescute.

Nikon Coolpix AW120 – are 16 megapixeli, display OLED de 3 inchi, zoom optic 5x, fimare HD 1080 HD. Sistemul GPS incorporat, harta lumii si conectivitatea Wi-Fi sunt elemente ce recomanda aceasta camera iubitorilor de aventura.

Oricare ar fi modelul ales, asigura-te ca este vorba de o camera usoara; de asemenea trebuie sa fie una care sa se incadreze in buget si desigur trebuie sa fii constient ca nu va oferi o calitate a imaginii precum ofera un DSLR. Avand insa in vedere aceste modele si specificatiile dorite, vei reusi sa faci alegerea potrivita.

One Comment

  1. Foarte interesante, insa as mai adauga si modelul Evolio, care este o varianta mult mai ieftina decat GoPro. Am filmat sub apa si vreau sa spun ca este genial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.