Blog

BlogMarketing. Cand mi-am facut primul blog, am incercat totul de acolo. Chiar am folosit site-uri precum Blog Explosion, care oferea un vizitator pentru fiecare blog pe care il vizitai. Ghici ce, este o pierdere 100 la % din timp. Trimite-ti blogul pe Google, Yahoo si MSN. Asta este. Nu iti va dauna sa trimiti URL-uri pentru toata lumea, dar pur si simplu nu vad beneficiile. Toate motoarele de cautare petrec timp si bani pe un plan. Continutul bun si continutul cuvintele cheie, vom face tot ceea ce avem nevoie.

Cuvintele cheie. Cand ii oferi postului tau un titlu, foloseste cuvinte mai largi. De exemplu, cand am scris un post despre a face bani din blogging, nu i-am dat titlul ” Cum sa faci bani din blogging”, ci am folosit ” Moduri in care poti face bani pe internet”. Vezi tu, fiecare din aceste posturi contine cuvantul „blog” sau „blogging” in corp, asa ca largirea titlului la „online” sau „pe internet” am atras mai multi clienti. Pana acum, 6 luni mai tarziu, am primit o multime de vizitatori veniti de pe motoarele de cautare. Ceea ce trebuie sa faci este sa te gandesti la fraze pe care oamenii le-ar introduce in motoarele de cautari, nu sa va ganditi la ce suna bine.

Comentarii. Stiu, am realizat probabil 20 de comentarii pe bloguri in viata mea si blogul meu totusi a mers destul de bine. In timp ce ar putea fi important pentru nise cu adevarat importante, personal nu am vazut prea multa valoare acolo. De fapt am gasit timp pierdut, intrucat esti inclinat sa te intorci la blogul original si sa vezi cine a raspuns. Foloseste acel timp pentru crearea de continut.

Domenii. M-am descurcat bine cu blogul la un moment dat, insa m-am mutat de pe blogspot.com pe domeniu propriu si a fost mult mai bine, conteaza foarte mult, atat domeniul, cat si continutul care este scris pe el.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *