Press "Enter" to skip to content

Castiga 100.000 de dolari cu Hearthstone

Hearthstone campionat mondialBlizzard Entertainment a anuntat ca premiul total pentru campionatul mondial al jocului HearthStone ce se va desfasura la BlizzCon 2014, este de 250.000 de dolari. Castigatorul primului loc, va lua acasa, 100.000 de dolari, dupa cum au spus cei de la Blizzard intr-un post de pe website-ul jocului.

Daca esti interesant pentru stimularea contului tau din banca cu 6 cifre, trebuie sa avansezi printr-un turneu de calificare in America, Europa, China sau Korea/Taiwan. Detaliile despre cum sa te califici in regiunea ta, pe scurt, va trebui sa fii unul dintre cei mai buni jucatori in modul „Ranked Play”. Toate detaliile despre cum sa te califici si despre cum se vor desfasura meciurile, le puteti gasi pe website-ul Hearthstone.

4 jucatori din fiecare din cele 4 regiuni, 16 jucatori in total, vor avansa in campionatul mondial Hearthstone, unde se vor infrunta unul cu celalalt pentru premiul cel mare. Cine ajunge pe locul al 2-lea va lua acasa 50.000 de dolari, in timp cei care ajung pe locul 3 si 4, primesc 15.000 de dolari, iar de la 5 pana la al 8-lea loc vor castiga 7.500 de dolari si cei de pe locul 9 si 10 vor pleca de la BlizzCon cu 5.000 de dolari mai mult. Blizzard va acoperi costurile de zbor si acomodare pentru toti cei 16 finalisti.

Hearthstone : Heroes of Warcraft este un joc cu carti colectionabile free-to-play pentru PC si iOS. Mai mult de 10 milioane de oameni s-au inscris sa joace jocul pana acum, si s-a programat sa fie lansat pentru Android, mai tarziu anul acesta. BlizzCon 2014 are loc la centrul de conventie Anaheim, in Anaheim, California, pe data de 7 si 8 Noiembrie anul acesta.

Hearthstone este un joc care nu a aparut de foarte mult timp, insa fiind lansat de cei de la Blizzard si avandu-i ca eroi, personaje din universul jocurilor warcraft, are succes foarte mare printre jocurile cu carti. De aceea turneul va avea mare succes cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *