muzica tineri

Adolescentii nu au chiar foarte multe cunostinte, insa cand vine vorba de trenduri actuale acestia sunt specialisti – in special in trenduri muzicale. Potrivit unor adolescenti, putem afla ce e „fain” si ce e „naspa” in materie de muzica. Afla ce parere au adolescentii despre muzica actuala si nu numai.

Care este cea mai „cool” muzica pe care acestia o asculta? Surprinzator, insa raspunsul lor a fost asemeni unui adult. Acestia au raspuns ca nu ii intereseaza ceea ce cred alti oameni ca e cool. Cool e muzica care ii face pe ei sa se simta extraordinar. Asadar putem observa ca muzica „cool” nu poate fi definita de un anumit gen muzical sau de un singur artist. Ceea ce conteaza este ceea ce ascultam, eticheta de „cool” fiind una foarte subiectiva. Pentru adolescenti, muzica buna este aceea pe care o asculta si care le place, nu pentru ca e in trend sau pentru ca toti ceilalti asculta un anumit tip de muzica.

Intrebati care este genul de muzica pe care nu l-ar asculta nici morti, adolescentii au raspuns ca Pitbull si Iggy Azalea se afla printre primele topuri. Dar si muzica jazz si country le displace acestora, deoarece, spun ei, ca le da batai de cap si ii face sa se simta pretentiosi.

Muzica buna poate fi orice fel de muzica, insa, in general, acestea sunt compuse dintr-un beat si cateva versuri care te prind cu adevarat. Adolescentii iubesc muzica chill si versuri mai catchy. Muzica buna te atinge la suflet, iar pentru ca acestia sa se declare fericiti cu ceea ce asculta, spun ca muzica trebuie sa te faca sa simti ceva, sa fie capabila sa uneasca oameni sau sa creeze o stare psihica excelenta.

Adolescentii spun ca asculta artisti care sunt mai naturali. Asadar, acestia cred ca nu este cool sa scoti in evidenta anumite staruri care fac muzica urata. Nu exista muzica urata, fiecare are gusturile sale si asculta ceea ce il face pe el sa se simta linistit si impacat cu sine.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *