Press "Enter" to skip to content

Chris Evans semneaza un contract pentru 6 filme „Capitanul America”

Capitanul AmericaActorul care il joaca pe Capitanul America, Chris Evans a dezvaluit ca a semnat un contract sa realizeze un total de 6 filme Marvel.

Au trecut aproape 2 ani de cand The Avengers a aparut prima data in cinema si e greu de crezut ca au reusit sa o scoata la capat Disney si Marvel. Un film de echipa avand in prim plan eroi din francize diferite de filme toate conectate de un univers consistent si in dezvoltare? Si chiar a functionat? Cand vine vorba de filme, sa faci asa un lucru este chiar un miracol. In acest caz este un miracol care se bazeaza pe niste principii. Pe scurt, cu atatia oameni implicati in filme, este probabil o problema de timp pana cand cineva renunta.

Numai timpul ne poate spune, desigur, ce se va intampla in viitor. Cu toate acestea spuse, in mod sigur omul care va renunta la filme nu va fi Chris Evans. Omul din spatele stelelor si dungilor Capitanului America, a dezvaluit recent ca, contactul sau de la Marvel il va tine in papucii caracterului pentru un timp mai lung. Acesta sustine ca a semnat un contract cu Marvel in care trebuie sa joace in 6 filme si este dispus sa-l duca la capat. El mai sustine ca acest lucru este cea mai mare binecuvantare din viata sa, Marvel i-a schimbat viata si fac niste filme grozave.

Chiar daca si-a afirmat dedicatia catre Marvel, Evans admite ca are interese si in eforturile altora de a face filme. Acesta spune ca anul trecut a avut o experienta fantastica cu adevarat, si cand vine vorba de jucat roluri diferite nu o sa aiba prea multa experienta, insa va fi blocat in universul Marvel. De asemeni acesta sustine ca isi doreste ca si ceilalti Razbunatori (Avengers) sa impartaseasca aceiasi dedicatie fata de personajele pe care le joaca, la fel ca si el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.