CopiiComportamentul copilaresc este in general incruntat ca un adult. Cel mai mare avantaj in a fi adult este ca poti sa te directionezi. Copiii nu au libertatea de a fi constienti in conducerea propriei dezvoltari. Poate copilaria ta nu este cum trebuia sa fie. Dar poti rezolva asta acum.

Daca nu stii ce vrei inca de la viata, incearca sa-ti traiesti copilaria :

  • Joaca-te. Prima data cand John Lennon a cantat la chitara cand era mic, ma indoiesc ca a facut o analiza a beneficiilor si costurilor. Daca incerci ceva, nu te grabi prea mult sa o iei in serios. Tinteste pur si simplu sa te bucur. Efortul va veni daca pasiunea este acolo.
  • Fii nesabuit. Daca chiar nu stii ce vrei sa faci, va trebui sa incerci lucruri pe care inca nu le incerci. Si vei esua mult, incercand multe lucruri diferite, majoritatea din care nu merg. Copiii incearca sa gaseasca mult mai usor, fiindca nu isi fac griji de consecinte. Te incurajez sa faci acelasi lucru. Daca acest lucru te ajuta, realizeaza o parte mandra din identitatea ta.
  • Pune multe intrebari. Stii cum toata lumea stia ca lumea era plata pana nu a mai fost? Probabil ai credinte similar limitate, probabil lucrurile precum muzicienii nu pot trai din ceea ce castiga sau nu sunt destul de intelgient sa fac acest lucru. Ai incercat cu adevarat sa gasesti o alternativa? Majoritatea oamenilor de succes, nu au gasit o cale, au creat una.
  • Ignora realitatea. Stii cum copiii intotdeauna viseaza sa devina astronauti, sa atinga stelele si sa se urce pe roboti uriasi? Barierele nu se aplica daca ai 5 ani. Si in timp ce acest lucru pare un lux stupid sa iasa din el, daca nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci, nu fi in asa o graba sa narui visele tuturor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *