Press "Enter" to skip to content

Continuarea lui The Last of Us

the-last-of-us-shot-oneNaughty Dog ia in considerare optiunile de a face o continuare pentru The Last of Us, criticul aclamat joc de actiune post-apocaliptic ce a lansat critici si aprecieri comerciale anul trecut.

Vorbind inainte ca jocul de Playstation 3 sa aiba primul DLC de single player, un prequel care explora originile caracterului principal Ellie, scriitorul si directorul creativ Neil Druckmann a spus ca Naughty Dog se gandeste la cum sa abordeze o continuare.

Acestia spun ca au inceput sa se gandeasca mai bine la niste lucruri, unele dintre ele fiind idei de continuare a jocului anterior, iar altele despre o noua franciza. Acestia si-au petrecut cateva saptamani gandindu-se la un joc nou si au sustinut ca o sa faca o continuare a jocului doar daca ar putea gasi ceva nou sa relateze jucatorilor si sa nu aiba lucruri care s-ar putea repeta, spunandu-le o poveste noua.

Naughty Dog are acum doua echipe, una dintre ele lucrand la un nou joc Uncharted pentru Playstation 4. Au fost niste speculatii cum ca The Last of Us va fi impachetat cu dlc-ul ce contine noua sa poveste pentru Playstation 4, desi nu avem nici o dovada de distributi deocamdata.

Druckmann spune ca a despachetat Left Behind si Bruce Straley, directorul jocului, facand asta de vreo 4 ani pana acum, asa ca e timpul sa ia o pauza si sa-si incarce bateriile.

Directorul Creativ de la The Last Of Us, Neil Druckmann a declarat pe Reddit ca posibilitatea de a se face o continuare a jocului este de 50%.

In concluzie, Neil Druckmann de la Naughty Dog, a luat in considerare posibilitatea de a face o continuare a jocului The Last of Us, dar aceasta sta in balanta cu optiunea de a creea o noua franciza, un joc nou cu posibilitati noi ci nu repetarea unuia care deja a fost exploatat in mare parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.