culturism

Oricine viseaza sa aiba un corp perfect, insa nu multi au rabdarea si perseverenta necesara pentru a obtine rezultatele dorite. A-ti modela corpul intr-un fel anume implica un proces de durata, mai ales daca se alege calea sigura – mai exact cea care nu implica utilizarea de suplimente nutritive. Cateva din avantajele ce decurg dintr-o astfel de strategie sunt prezentate in continuare.

Desi folosirea suplimentelor pentru culturism este o practica frecventa, deoarece aduce rezultate vizibile intr-un timp mai rapid, uneori pot sa apara si efecte secundare nedorite. Cercetarile stiintifice arata faptul ca un culturist care apeleaza la suplimente risca unele probleme de sanatate, deoarece aportul de nutrienti in organism este unul considerabil marit. Calea naturala nu presupune insa niciun fel de reactii adverse.

Minimizarea riscurilor de accidentare reprezinta un alt avantaj al culturismului fara suplimente. Utilizarea acestora duce la o crestere mai rapida a masei musculare si puterii, insa nu sunt la fel de intarite si incheieturile. Inevitabil apare un risc mai mare de accidentare. Calea naturala, cea care nu implica utilizarea de suplimente, antreneaza corpul treptat si intareste si incheieturile, minimizand riscul de accidentare.

Orice culturist poate sa confirme un alt avantaj al antrenamentelor ce urmeaza calea naturala: efectele sunt de durata. Un corp lucrat in baza suplimentelor nu va pastra acelasi aspect pentru aceeasi perioada la fel ca si unul lucrat pe cale naturala.

Gradul de satisfactie este cu atat mai mare cu cat rezultatele incep sa apara si sunt de durata. Dupa ce se obtine forma dorita a corpului, nu mai este nevoie decat de antrenamente de intretinere. Multumirea este cu atat mai mare cu cat nu sunt necesare suplimente potential periculoase.

Concluzia este una clara: beneficiile fizice si psihice umbresc satisfactia obtinerii de rezultate mult mai rapide prin utilizarea de suplimente. O varianta sigura, o varianta fara efecte secundare si cu rezultate de durata – acestea sunt avantajele pe care le ofera culturismul pe cale naturala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *