Press "Enter" to skip to content

Cum atragi mai mult trafic pe blog

A scrie pe un blog a devenit un lucru destul de comun in zilele noastre. Multi se apuca de blogging pentru a-si impartasi experientele, altii o fac pentru a castiga niste bani. Cazul celor din urma este unul diferit: trebuie constientizat faptul ca toate eforturile se dovedesc inutile daca nu se atrage cat mai mult trafic.

A atrage trafic, mai multi vizitatori pe blog nu este o sarcina usoara. Orice blogger ai intreba, iti va spune ca este nevoie de timp, rabdare si multa munca. Nu vei avea sute sau mii de vizitatori peste noapte, poate nici chiar dupa trecerea catorva luni. Cu toate provocarile impuse, exista cateva modalitati prin care se poate obtine mai usor acel trafic dorit.

Continut unic – trebuie sa scrii ceva proaspat si original, acest lucru iti va oferi un avantaj. Vei atrage mai usor interesul cititorilor oferindu-le tot timpul noutati pe care nu le-au mai citit nicaieri. Tine cont si de frecventa cu care scrii. 10 articole pe zi nu te vor ajuta foarte mult, insa o actualizare la 2-3 zile iti va mentine cititorii.

Google – fie ca iti place sau nu, trebuie sa atragi trafic pe blog si desi exista si alte motoare de cautare utile, a obtine pozitionari bune in google este un lucru esential pentru succesul blogului. De aceea trebuie sa stii si putin SEO, in asa fel incat blogul sa fie pe cat posibil optimizat pentru motoarele de cautare.

O modalitate prin care iti poti promova blogul este cea directa. Interactiuni pe forumuri, promovarea pe retelele sociale, colaborarea cu alti bloggeri si altele iti vor garanta un numar tot mai mare de cititori.

Aminteste-ti tot timpul ca e nevoie de rabdare. Din acest motiv nu trebuie sa renunti prea usor, chiar daca nu vezi imediat rezultate, chiar daca nu vezi ca iti creste numarul de cititori si de vizite peste noapte. Persevereaza si da tot ce e mai bun din tine pentru ca blogul pe care l-ai pornit sa aiba succes si sa isi indeplineasca scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *