Press "Enter" to skip to content

Cum sa alegi cursuri dans nunta potrivite

Febra pregatirilor de nunta pune de multe ori in mare incurcatura mirii. Desi au parte de ajutor si sustinere din partea apropiatilor, majoritatea problemelor organizatorice raman pe umerii lor. Lasand insa la o parte organizarea – sa spunem ca totul se gestioneaza perfect – ramane o problema destul de importanta: valsul mirilor.

Majoritatea cuplurilor incep din timp sa repete si chiar sa se inscrie la cursuri dans nunta. Unii isi concep propria coregrafie si deschid petrecerea nuntii cu dansul conceput de ei insisi, insa marea majoritate prefera sa apeleze la profesionisti pentru acest dans ce va da startul la distractie la petrecere.

Criteriile de care trebuie sa tina cont mirii in momentul alegerii cursurilor de dans pentru nunta sunt de asemenea de mare ajutor. Cateva dintre acestea enumeram in continuare.

Primul si poate cel mai important aspect este programul de desfasurare al lectiilor de dans. Uneori cursurile de dans par a fi ultima grija si sunt incepute destul de tarziu, cu cateva saptamani inainte de eveniment. Astfel mirii trebuie sa se asigure ca au timp de exercitiu suficient pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Scoala de dans la care se inscriu trebuie sa ofere astfel un program flexibil, pentru ca viitorii miri sa poata exersa chiar si in weekend-uri.

Un alt aspect de care trebuie tinut cont este si locatia. Trebuie alese scoli de dans aflate in apropiere, care sa ofere si conditiile cele mai bune. Atentia trebuie de asemenea sa fie sporita si daca mirii doresc sa aiba o coregrafie. Uneori realizarea acestei coregrafii nu este inclusa in pretul intreg al cursurilor de dans.

De preferat pentru miri este sa aleaga cursuri de dans private, in care sa poata sa exerseze fara a fi stanjeniti de prezenta altor cupluri sau dansatori, cursuri private in care instructorul le va acorda toata atentia sa, fara a fi distras de alti dansatori care asteapta indrumare.

Renumele si experienta pe care a dobandit-o scoala de dans la care se inscriu mirii pentru cursurile de dans pentru nunta este un alt aspect de luat in considerare. Se va tine cont de asemenea si de spatiul in care va avea loc dansul – in unele cazuri exista chiar posibilitatea ca dansul pentru nunta sa fie exersat chiar in localul unde se va desfasura petrecerea, cu deplasarea instructorului la respectivul loc.

In ultima instanta conteaza mai mult calitatea serviciilor oferite, in detrimentul aspectului financiar. Ceea ce se doreste este a impresiona invitatii, a spune o poveste de dragoste, a amuza si incanta in acelasi timp, de aceea trebuie respectate toate criteriile pentru ca valsul mirilor sa fie unul de senzatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *