Press "Enter" to skip to content

Cum sa citesti gandurile

Ti-ai dorit vreodata sa afli ce e in mintea sefului in momentul in care te suna si te cheama la o sedinta importanta? Ai vrea sa stii ce avea de spus de fapt?

Impropriu spus „cum sa citesti gandurile”. Nu vei auzi exact in minte gandurile persoanei vizate. Asta tine de telepatie. Obiectivul acestui articol este de a te invata cateva trucuri si tehnici pentru ca sa iti poti da seama spre ce directie se indreapta gandurile unei persoane. Toate acestea prin studierea ochilor, expresiilor faciale, gesturilor involuntare si a limbajului corporal. Doar daca esti un asa-zis medium poti citi intr-adevar gandurile, insa existenta unor astfel de persoane este … indoielnica.

Exista insa cateva trucuri de „citire a mintii” care pot fi folosite de oricine pentru a-si forma o imagine clara asupra a ceea ce se gandeste o persoana aflata in imediata vecinatate la momentul respectiv. Cu putin exercitiu al acestor tehnici, vei ajunge sa sesizezi mult mai usor intentiile si sa ghicesti gandurile celor din jurul tau.

Ochii spun totul: acorda mai multa atentie ochilor persoanei, ii poti observa pupilele fara sa isi dea seama ca de fapt te holbezi. Cand persoana este fericita sau entuziasmata, sau cand are o atitudine pozitiva fata ce ceea ce exprima, pupilele se dilata. Asa ca, pentru a vedea daca o persoana te place sau nu, e suficient sa-i observi pupilele in momentul in care sunteti aproape unul de celalalt. Daca pupilele se dilata, fie e un semn de afectiune, fie ideea sau discutia pe care o purtati sunt preluate intr-un mod pozitiv.

Fii atent si la limbajul corpului. Toate elementele nonverbale precum gesturi, pozitionarea corpului, inclinarea capului, schimbarea tonului vocii si altele iti pot arata daca persoana cu care comunici este in asentiment cu tine. Daca cineva cu care discuti se joaca cu un obiect in continuu, inseamna ca e preocupat de altceva, sau turnura pe care a luat-o discutia nu ii convine. De asemenea atitudinea unei persoane poate fi dedusa din tonul vocii.

Folosirea perspectivei: daca se intampla sa cunosti obiceiurile si oarecum si modul de gandire al unei persoane, poti cu usurinta sa prezici pozitia lor fata de diverse subiecte si situatii punandu-te efectiv in locul lor. Astfel poti sa prevezi cu usurinta cum vor reactiona la un anume stimul.

Cu putin exercitiu aceste tehnici despre cum sa citesti gandurile cuiva se vor dezvolta, trebuie doar o foarte mare atentie la detalii pentru a putea descifra ce se petrece de fapt in mintea interlocutorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *