Press "Enter" to skip to content

Cunoaste totul despre piercinguri inainte de a-ti face unul

Arta modificarii corporale este un subiect adesea dezbatut in zilele noastre. Unii considera un fapt nenatural, riscant si chiar irational aplicarea de piercinguri in zone de la o zi la alta tot mai neconventionale. Poate ca exista multe critici legate de piercinguri, poate ca in parte sunt adevarate, insa inca din cele mai vechi timpuri oamenii si-au facut astfel de modificari corporale artistice. Desi ideea, scopul si tehnicile au evoluat in zilele noastre, piercingurile sunt inca destul de in voga in randul oamenilor de toate varstele.

Constientizarea si educatia despre piercinguri este insa cruciala in zilele noastre. Indiferent de parerea pe care o ai despre piercinguri, trebuie sa stii cum sunt facute si care sunt potentialele riscuri mai ales daca vrei sa iti faci si tu unul. Prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui ar fi daca vrei cu adevarat asta sau daca pur si simplu imiti pe cineva. Daca vocea ta interioara te indeamna sa iti faci un piercing, atunci urmeaz-o.

Orice piercing spune ceva despre o persoana. In unele culturi, femeile isi gauresc urechile pentru a purta bijuterii, deoarece devin astfel mai feminine. Acesta ar fi un singur exemplu despre cum piercingurile reflecta caracterul.

Pentru a raspunde unei intrebari destul de frecvente, intr-adevar doare cand iti faci un piercing. Un ac iti perforeaza pielea, intra in corp si lasa in urma o gaura – ar si trebui sa doara. Totul depinde insa de tipul de piercing, de locul in care ti-l faci si de experienta persoanei care il aplica.

Aceste lucruri nu le spun pentru a te descuraja, ci pentru a te pune in tema in cazul in care iti doresti un piercing. Cu cat esti mai informat, cu atat vei lua hotararea intr-o mai buna cunostinta de cauza. Nu trebuie sa te grabesti in luarea deciziei, mai bine pune-te la curent cu toate consecintele si cu posibilele riscuri asociate piercingurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.