Press "Enter" to skip to content

De ce are nevoie afacerea ta de un site sau un blog

In zilele noastre, cand urmeaza sa cumperi un produs sau un serviciu, primul loc in care cauti este mediul online. Aici cauti informatii, aici cauta de fapt toata lumea, pentru ca vrem sa stim totul despre produs inainte de a cumpara. In rolul de client ai ocazia sa faci alegerea potrivita, insa beneficiile oferirii de informatii despre produse si servicii se fac simtite si pentru afacerile ce aleg calea de promovare online. Cum poate fi realizata aceasta promovare foarte usor? Prin crearea unui site sau a unui blog.

De multe ori proprietarii de afaceri pun promovarea pe un loc secundar, iar importanta de a avea un site adesea ignorata. De ce ar trebui totusi ca fiecare proprietar de afacere sa ia in considerare aceasta optiune? Cateva motive enumeram in continuare.

1. Accesibilitate pentru clienti la orice ora. Daca o afacere nu are un site, clientii pot cumpara produsele sau serviciile doar in timpul orelor de program. Prin intermediul unui site, chiar si de prezentare, fiecare client are la dispozitie informatiile oricand.

2. Se creste baza de clienti. Un showroom sau un magazin local are clienti doar in zona in care se afla. Baza de clienti este astfel restrictionata, lucru care nu se mai intampla in cazul in care exista si o prezenta web.

3. Vizibilitate crescuta. A avea un site pentru afacere inseamna cresterea vizibilitatii si constientizarii clientilor asupra produselor si serviciilor oferite. Exista motoare de cautare ce ajuta clientii in cautari. Obtinerea de pozitionari bune pentru site-ul afacerii ajuta la castigarea de noi clienti, ceea ce inseamna mai multe vanzari si implicit mai multe profituri.

Consolidarea brandului, serviciul clienti eficientizat, identificarea de noi clienti cat si un avantaj fata de competitie sunt alte motive pentru care inceperea unui site pentru afacere poate fi optiunea ideala, chiar si pentru afaceri care sunt la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *