promovare prin email

Pe parcursul anilor, strategia de promovare prin email a devenit una din cele mai eficiente unelte ale marketingului. Atunci cand vine vorba de promovarea produselor si serviciilor oferite de o afacere, segmentul online nu poate fi ignorat, iar acolo unde alte modalitati esueaza, marketingul prin email are succes de fiecare data.

In zilele noastre aceasta strategie de promovare este folosita pe larg de tot mai multi profesionisti in domeniul afacerilor, pentru un simplu motiv: daca este facuta eficient, promovarea prin email poate ajuta atat la construirea brandului cat si la crearea de relatii de lunga durata cu clientii fideli sau chiar si cu potentialii clienti.

Cateva motive pentru a alege strategia de marketing prin email enumeram in continuare.

  • Este usor de folosit. Campaniile de promovare sunt cu atat mai accesibile cu cat vin disponibile pe o platforma foarte usor de folosit, ceea ce face cu atat mai simple lucrurile.
  • Pretul este unul rezonabil. Pentru afacerile aflate la inceput, bugetul alocat promovarii este adesea unul limitat, iar promovarea prin email este o modalitate foarte ieftina si la indemana.
  • Publicul vizat este usor de atins. Emailurile vizate pot fi grupate si sortate in mod eficient in asa fel incat sa se gaseasca acea nisa de pe care ROI-ul sa fie maxim (return of investment – returnarea investitiei).
  • Modalitate foarte eficienta de promovare a afacerii. Prin email poti comunica foarte eficient, atat cu clientii existenti pentru a le prezenta noile produse si servicii oferite, cat si cu potentialii clienti carora le prezinti aceste noutati.
  • Flexibile si adaptabile – campaniile de promovare prin email ajuta la indeplinirea obiectivelor afacerii si pot fi folosite in scopuri din cele mai diverse: de la construirea de relatii durabile cu clientii, pana la cresterea numarului de vizitatori de pe site, consolidarea brandului si multe altele.

Pentru toate aceste motive promovarea prin email ajuta foarte mult orice afacere sa economiseasca timp si bani, prin strategiile si oportunitatile oferite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *