pictura pe numere pictorulfericit

Pictura pe numere este dedicată tuturor celor care îndrăgesc arta și frumosul, în toate formele posibile. Se referă la a picta un tablou imprimat cu o schiță. Respectând regulă simplă de corespondență între numere și culori se poate obține un tablou perfect.

Pentru cei interesați, astfel de picturi pe numere sunt comercializate de pictorulfericit.ro. Citeste si acest articol pentru detalii suplimentare.

Colecții variate de picturi pe numere

Arta și creativitatea ne îmbogățesc viețile și ne aduc bucurie și inspirație. La pictorulfericit.ro vei descoperi kituri de picturi pe numere care denotă pasiune pentru domeniul artistic. Sunt categorii atât de diverse, de la cele cu peisaje până la cele cu animale, păsări, flori și nu numai. Așadar, în funcție de preferințe alege ceva ce te inspiră și pictează de îndată.

Aparte de picturile pe numere pentru adulți, tot aici în cadrul magazinului online menționat, sunt disponibile și cele pentru copii. Componența kitului este aceeași și anume:

  • Pânză din bumbac 100%, grunduită și tratată în prealabil, cu șasiu inclus.
  • Set de 3 pensule, de mărimi diferite, cu fir sintetic.
  • Tot setul de culori acrilice.

De asemenea, seturile conțin instrucțiuni și un mock-up. Diferența este că în cazul celor pentru copii suprafața de pictat este mai mică. Respectiv 30×40, față de cele de 40×50 cm în cazul celor pentru adulți.

Picturi deosebite pentru a înfrumuseța orice spațiu sau pentru a le oferi cadou

Una dintre cele mai mari plăceri ale artei este să descoperi o pictură care să-ți aducă bucurie și să îți transforme spațiul într-un mod unic. La pictorulfericit.ro vei găsi o varietate de picturi în diferite stiluri și teme, de la peisaje naturale și abstracte până la portrete și compoziții moderne.

Pictura pe numere o poți dărui, fie în varianta finală, după ce ai pictat-o, fie așa cum o cumperi. astfel vei încuraja pe destinatar să își încerce răbdarea de a picta chiar el un tablou. Experiența în sine este ea însăși una plăcută și relaxantă. Însă și rezultatul final este pe măsură și anume tabloul perfect realizat poate fi decorațiunea cu care  înfrumusețezi orice decor.

Experiența de cumpărare online

Te-ai convins și ai dori să încerci? Comandă online. Pictorulfericit.ro oferă o experiență simplă și comodă de cumpărare online. Comanda o poți face exclusiv online. Vei descoperi, la nevoie, serviciu de clienți, de mare ajutor fie să alegi o pictură pe numere, fie să schimbi un produs sau să aplici un discount, în cazul în care nu reușești de unul singur.

În final, este notabil faptul că trăim într-o lume plină de stres. Omul modern este mereu pe fugă, face totul fast, dar din păcate când vine vorba de starea sa de bine și de plăceri simple – mâncat, servit un desert, petrecut timp cu cei dragi – tot pe repede înainte este. Așadar avem nevoie în viețile noastre de acel ceva care să ne facă să ne simțim bine. Poate fi pictura pe numere și experiența aceasta creativă!

 

 

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *