Salveaza BanulMergi la cumparaturi, chiar daca esti grabit. Poate trebuie sa iesi in cateva ore. Sau show-ul tau favorit va fi la TV in cateva ore. Incearca sa introduci si o excursie la cumparaturi in acel timp. Inarmat cu lista de cumparaturi, ar trebui sa intri si sa iesi foarte repede cu putin timp de serpuit si fiind tentat sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie.

Cumpara in volum cand este posibil. Cand vine vorba de obiecte care nu se degradeaza, cumpara in volum cand gasesti ceva la vanzare. Obiectele pe care eu le stochez deobicei sunt cereale, marfuri la conserve, orez, fasole, paste, suc, pasta de dinti, gel de dus, sampon, hartie igienica si multe altele. Pentru astfel de lucruri ar trebui sa mergeti la hipermarket-uri, pentru a economisi niste bani.

Plateste-ti facturile la timp si evita penalizarile. Fii organizat in legatura cu facturile tale obisnuite. Daca este posibil, automatizeaza platile. Majoritatea utilitatilor si alte facturi recurente pot fi realizate pentru a fi platite de pe un card de credit sau deduse din a-ti verifica conturile in zilele astea. Pe langa acestea, multe banci ofera un program gratuit de plati ale facturilor. Asa ca nu exista nici o scuza cum ca ai uita sa platesti o factura la timp, ajungand sa platesti penalizari. Sa spunem ca din greseala, ai uitat sa platesti o factura, daca este prima data, suna la companie si cere politicos sa te ierte de penalizari.

Planuieste-ti vacantele din timp. Vacantele sunt o parte necesara de a ne scapa de nebunia vietilor in care traim. Dar vacantele sunt si o scurgere uriasa a finantelor familiei. Poti scapa de costurile unei vacante semnficativ, planuind si rezervand transport si loc de cazare din timp. Exista o multime de site-uri care se ocupa cu acest lucru si in cel mai scurt timp veti avea o camera de hotel rezervata cu 3 luni inainte la un pret scazut.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *