Press "Enter" to skip to content

Este noul sistem iT 500 de la Salus Controls o buna investitie pentru casa ta?

Te gandesti sa iti achizitionezi un termostat inteligent, iar atentia ti-a captat-o in mod deosebit acel sistem iT 500 de la Salus Controls. Ce-i drept, si eu am auzit vorbindu-se de bine in jurul meu si pe forumuri cu privire la acest dispozitiv, asa ca am luat decizia in urma cu doi ani de zile de a-l achizitiona. Regret sau nu asta? Din fericire nu regret achizitia facuta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca inainte de a plasa comanda, m-am informat suficient si am cerut parerea apropiatilor care deja se aflau in posesia unui termostat inteligent.

Termostatul este indicat atat pentru casa, cat si pentru apartament?

Sincera sa fiu, inainte de a ma documenta ca atare pe internet, traiam cu impresia ca termostatele sunt potrivite doar pentru case. Totusi, am fost surprinsa sa aflu ca multi proprietari de apartamente deja se aflau in posesia unuia. Asadar, am vizitat pagina web saluscontrols.ro, m-am documentat cu privire la noul sistem iT 500, iar mai apoi am solicitat sa intru in posesia produsului.

Am decis sa il montez in dormitor, intocmai pentru ca dispozitivul se potrivea de minune cu decoratiunile, dar si datorita faptului ca petrec mai mult timp acolo decat in living.

Cum te ajuta noul sistem iT 500 sa economisesti?

Principalul motiv pentru care mi-am dorit atat eu, cat si sotul meu sa ne achizitionam un astfel de termostat a fost de a face economii. Observand cat de mari sunt sumele de bani pe care le cheltuim pe timp de iarna, am luat decizia de a lua masuri. De altfel, parea ca acest termostat reprezinta cea mai potrivita solutie, ceea ce s-a si intamplat.

Am investit intr-un produs care m-a ajutat in tot acest timp sa economisesc sume destul de insemnate de bani. In plus, in cei doi ani de zile am reusit sa recuperez banii pe care i-am platit pentru achizitionarea sistemului iT 500. Asadar, consider ca e intr-adevar o investitie ce merita facuta de toti.saluscontrols.ro

Totusi, cum reuseste acest termostat sa te scuteasca de achitarea unor plati mai mari? Ei bine, acesta poate fi extrem de usor de controlat prin internet. Asadar, daca esti conectat la internet pe smartphone, computer, laptop sau tableta, ai acces si la temperatura din apartamentul tau, indiferent care este distanta dintre locuinta ta si locul in care te afli.

De fiecare data cand plecam cu totii de acasa, iar camerele raman goale, intru de pe telefon sa opresc caldura, iar cand suntem pe cale sa ne reintoarcem, o repornesc, intocmai pentru a gasi caldura in interior si pentru a sta in deplin confort termic. De altfel, chiar si in cazul in care are loc o pana de curent, setarile ce au fost deja efetuate nu se pierd. Atunci cand curentul revine, inclusiv termostatul functioneaza ca inaine.

Acestea fiind spuse, chiar merita sa investesti intr-un termostat ambiental, indiferent daca stai la bloc sau la casa. Cu ajutorul sau vei trai intr-un confort termic sporit si totodata vei face economii destul de insemnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *