Press "Enter" to skip to content

Festivalul IndieCade 2014

65829_482301946410_44422171410_7551986_4917224_nIndieCade, festivalul international principal al jocurilor independente, au deschis inscrierea de jocuri pentru festivalul IndieCade de anul acesta, ce se va intoarce la Culver City, intre 9 si 12 octombrie. Creatorii independenti isi pot trimite acum proiectele media interactive pentru includerea in eveniment, dar si pentru a fi luat in considerare drept unul dintre cei 35 de nominalizati pentru premiul festivalului „Red Carpet”.

Inscrierea jocurilor se poate face indiferent daca jocurile sunt terminate sau in dezvoltare, pe site-ul lor oficial. Festivalul IndieCade s-a dovedit ca o locatie in care iesi in evidenta pentru cele mai bune si mai inspirate jocuri independente din lume si anual primeste cei mai artistici si inovativi dezvoltatori de jocuri din industrie.

Festivalul in trecut, a inclus jocuri premiate si castigatoare, care au mers mai departe pentru a schimba industria, incluzand printre multe altele, Braid, Flower, Alien Hominid, Johann Sebastians Jous, Skulls of the Shogun si Towerfall,

IndieCade incurajeaza inscrierea tuturor tipurilor de munca, de la jocuri video, jocuri de masa si de carti pana la inventii experimentale.  Un juriu divers format din mai multi de 100 de lideri din industria jocurilor video, academii, arte si de pe scena dezvoltarii Indie, vor alege finalistii si vor da premiul cel mai mare. In plus unele din cele mai bune proiecte vor fi prezentate in timpul Festivalului IndieCade pentru publisherii, investitorii, media din industrie si publicul care ia parte la aceasta.

In plus, orice dezvoltator care inscrie un joc, va primi acces in toate afacerile de la sumitul IndieXchange de pe 9 Octombrie, unde dezvoltatorii si companiile de jocuri pot relationa, pot face afaceri si sa discute inovatii pentru viitor.

Misiunea acestui festival este sa promoveze proiectele independente, in timp ce sustin si promoveaza ansamblul comunitatii de dezvoltare independenta, evenimentul IndieXchange fiind o dovada prin care aceasta comunitate este promovata, sau cel putin sustinuta.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.