stailer

The higher your vibe, the smaller your tribe. Vei întâlni două tipuri de oameni în viață, cei ce se vor lăsa inspirați de tine și cei ce vor fi intimidați de tine. Când te iubești cu adevărat se va vedea din spațiu, iar pe măsură ce trec anii vor rămâne lângă tine doar oamenii capabili să te iubească la fel. Self care-ul este important, dacă vrei să îți menții energia pozitivă. Stailer este conceput atât pentru femeile cât și pentru bărbații care înțeleg că și îngrijirea aspectului fizic are efecte asupra stării generale.

Fă-ți programări la salon online – simplu, rapid, gratuit!

Desigur nimeni nu spune că trebuie să fii gătită 24/7, câteodată chiar îți dorești să lenevești în pijamale toată ziua, cu părul ciufulit, mâncând pizza, murdărită de ketchup pe jumătate de față. Asta nu înseamnă că nu mai ești frumoasă. Florile nu se deschid și închid în funcție de cine trece pe lângă ele. Ele se deschid și își arată frumusețea indiferent de cine le vede. Căci florile nu le judeci în funcție de cum arată, ci te oprești să le admiri oricum ar fi. Însă cu siguranță ai observat și tu ce bine te simți când ai o manichiură proaspătă sau când îți tunzi părul parcă ți se ia o povară de pe umeri. Un singur m ic pas în îngrijirea personală îți poate schimba radical ziua.

Stailer te ajută să obții programări la salon mult mai simplu decât varianta clasică de a telefona la diferite saloane. Cu un simplu search pe www.stailer.ro obții lista cu stiliști disponibili în orașul tău, care să te răsfețe cu ce îți dorești tu, oricând. Doar selectezi filtrele ca data și ora, serviciul dorit, genul și locația și de acolo the choice is yours.

Stailer & chill – fă-ți programări din confortul patului

Nu mai este cazul să te duci până la salonul tău, nici să deschizi pagini peste pagini pe Google să găsești un altul. Dacă tot ți-ai dorit o anumită transformare a look-ului de ceva timp, însă programul tău și al stilistului parcă nu se mai intersectează, de fapt sunteți complet paraleli de o vreme, dă-le șansa altor stiliști din oraș. Cu siguranță în timp ce citești aceste rânduri, dacă tot ești cu smartphone-ul în mână, poți accesa pagina să îți faci programarea dorită. Pentru 5 minute din viața ta cât faci programarea, o transformare fizică realizată chiar azi îți aduce cel puțin câteva zile de stare de bine.

Regăsești pe Stailer saloane înscrise din Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București, însă va fi disponibil curând și în alte orașe. Nu îți trebuie neapărat cont să faci o programare, însă îți va fi mai util unul. Cu ajutorul său poți accesa agenda online, special concepută pentru tine. Aici îți gestionezi programările când vrei, poți vizualiza la ce stiliști ai fost și chiar poți anula o programare fără să dai explicații cuiva. Dacă intervine ceva în planurile tale, anulează în timp util pentru a-i oferi șansa stilistului să găsească alt client.

Intră pe www.stailer.ro să descoperi și tu câte beneficii ai dacă începi să îți faci programările online. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *