stailer

Marea majoritate a tuturor domeniilor s-a dezvoltat și a început să caute noi alternative pentru a oferi clienților sau angajaților o experiență unică și facilă. Nici saloanele de înfrumusețare nu s-au înlăturat de la acest pas către evoluție și au început să își înscrie afacerile pe stailer.ro. Platforma este una destinată rezervării locului la salon. Așadar, folosește online-ul în scopul tău! Programează-te la saloanele de înfrumusețare!

Fără prea multe bătăi de cap, acum poți obține rezervarea locului la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. Stailer este o metodă revoluționară pentru acestea, oferind clienților posibilitatea de a se programa în doar câteva minute. Poți renunța complet la apelul telefonic sau la vizita la salon, pentru că prin această platformă te poți programa de oriunde și oricând. 

Nu este necesar ca salonul să fie în timpul programului de lucru pentru a te programa. Tu doar intri pe aplicație sau pe platformă și începi să cauți saloanele sau stiliștii din zona ta. În ambele cazuri ai la dispoziție numeroase informații care te ajută să alegi unul dintre cele mai bune centre de răsfăț! Serviciile disponibile pe Stailer corespund atât femeilor, cât și bărbaților. 

Programează-te gratuit la saloanele de înfrumusețare! Află ce servicii poți solicita

Simplu, rapid și gratuit poți să te folosești de mediul online pentru a-ți rezerva locul la unul dintre cei mai buni stiliști. Vezi aplicatia pentru programari la salon și descoperă stiliștii din zona ta prin harta interactivă!

Pe stailer.ro sunt disponibile servicii pentru femei și bărbați, iar selectarea lor se face în funcție de genul ales. Doamnele au la dispoziție servicii de tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, cosmetică, machiaj, pensat, epilare periodică, epilare definitivă, masaj, aplicare și/sau stilizare gene și sprâncene, cât și remodelare corporală. 

Bărbații au și ei ocazia de a-și rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane. Ei pot alege între următoarele servicii: tuns, aranjat, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare, cosmetică și masaj. Cu puțin noroc, vă puteți programa chiar împreună la același salon, dacă acesta oferă servicii pentru ambele genuri.

Înainte de a-ți rezerva locul, citește recenziile clienților!

Stailer este o platforma pentru programari la salon care oferă clienților ocazia de a-și spune părerea despre experiența petrecută în cadrul salonului respectiv. Fiecare recenzie este verificată, astfel încât să nu existe păreri care să nu fie reale. La rândul tău și tu poți lăsa o părere despre salonul la care te-ai programat prin stailer.ro. 

În funcție de ceea ce îți dorești să găsești în cadrul unui salon, verifică ce părere au și alți clienți despre acesta. Nu este neapărat important să faci acest lucru, însă poți rezona sau nu cu experiențele lor. Cu siguranță nu îți dorești să mergi la un salon care nu oferă tipul de manichiură dorit sau la un barbershop cu un alt stil în afara celui obișnuit. Află tot despre fiecare salon în parte, iar mai apoi te poți programa fără probleme!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *