Press "Enter" to skip to content

Get Even este fotorealist

Screenshot Get EvenIntr-o prezentare prin programul de la Microsoft, ID@Xbox, Designer-ul Conducator, al celor de la The Farm 51, Kamil Bilczynski, a afisat pentru prima data trailer-ul pentru jocul ce urmeaza sa apara first-person shooter, investigatii misterioase, hibrid, Get Even.

Este clar de ce a deschis prezentarea cu trailerul, filmarile sunt uimitoare. Unul din ceilalti din camera au intrebat daca erau filmari live action, si se pare ca a fost randat totul de computer. Get Even, ne-a captat atentia in acel moment, si din fericire, este mai mult decat a fi un shooter cu un mediu ce arata realist.

Intrebarea centrala ce defineste filozofia de design Get Even, este ceea ce este real. Se afiseaza in acest joc dorinta de a atinge fotorealismul, dar de asemenea si naratiunea si gameplay-ul care il conduce atat de bine. Dupa trailer, Bilczynski a descris inceputul investigatiei in evenimentele care s-au intamplat in cladirea ce e gata sa cada.

Aproape amintind de filmul Memento, jucatorul primeste noi memorii din evenimentele din trecut, si se poate juca prin acele memorii. Scena urmatoare pune jucatorul in aceiasi cladire inainte de atacul asupra sa. Detaliind in timp ce asaltul se desfasoara in slow motion, a fost capabil sa ajunga in locul in care s-a intamplat executia, surprinzand barbatul neidentificat inainte sa fie impuscat in fata. Barbatul este mort, si jucatorul nu poate schimba acest lucru, dar poate sa afle de ce s-a intamplat acest lucru si cum.

Pana acum, Get Even, arata destul de bine, atat figurat, cat si la propriu. Va fi mediul construit de tehnologia de scanare 3D care face oameni sa o observe, dar naratiunea pare sa fie acel lucru care o diferentiaza. Desigur, ceva de la acest calibru va dura ceva sa fie produs, mai ales cu o echipa relativ mica. Get Even se asteapta sa fie lansat la sfarsitul anului 2015, sau la inceputul anului 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *