Intalnire pe internet

Intalnire pe internet„Intalnirile” Online sunt o unealta grozava pentru a intalni oameni, mai ales cand ai un bun sistem de flirt. Insa vreau sa va sfatuiesc sa nu va pierdeti timpul cu un barbat care are aceste lucruri enumerate mai jos.

Nu are nici o poza

Toata lumea stie ca „intalnirile” online furnizeaza o metoda rapida pentru a sorta potentialii iubiti. Cum poti iesi la o intalnire cu cineva neavand nici un indiciu despre cum arata. Nu spun ca toate fetele ar trebui sa se uite dupa modul in care arata un barbat, nu asta e ideea. Este important sa stii daca esti atras de cineva. Iti place un barbat inalt? Un barbat blond? Ar trebui sa ai unul sau doua lucruri pe care le stiim pentru a filtra sutele de barbati care exista acolo. Pentru mine este inaltimea. Nici nu ma uit la cineva sub 1.74. Cu toate acestea, nu imi pasa daca un barbat este grasut sau are barbat, stiu doar ca vreau sa fie inalt. Intalnirile tin de atractia fizica, cat si de cea mentala, asa ca fara o reprezentare fotografica ai putea sa-ti pierzi timpul. Exista milioane de tipi cu fotografii, asa ca salveaza niste energie si ignora ciudatii fara fotografii.

” Buna ! „

Daca primul mesaj al unui barbat este doar „buna”, este clar ca nu ti-a citit profilul. „Intalnirile” Online sunt ciudate si gasirea unui mod bun de a incepe o conversatie poate fi greu, dar „buna” este ceva inacceptabil. Primul mesaj ar trebui sa se refere asupra unui lucru de pe profilul tau. Daca el nu poate sa acorde niste timp pentru a vedea ce lucruri ati putea avea in comuni, atunci nu il puteti considera barbatul potrivit, cu care sa va duceti la o intalnire.

De aceea, cel mai bine este sa analizati profilul unui barbat inainte de a fi tentata sa iesiti cu el.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *