Press "Enter" to skip to content

GTA 5 nu va fi afectat de inchiderea lui GameSpy

Gamespy ServerCel mai mare joc al lui Rockstar de pe piata, Grand Theft Auto V, nu va fi afectat in nici un mod de inchiderea serverelor GameSpy de la sfarsitul lunii mai. Din pacate, acelasi lucru nu se poate spune de jocurile mai vechi ale celor de la Rockstar, incluzand Max Payne 3, Red Dead Redemption si Grand Theft Auto IV, unele dintre care vor vedea anumite caracteristici nemaifiind valabil.

Rockstar a anuntat astazi ca echipele sale muncesc acum sa rezolve titluri specifice mai vechi pentru a pastra tranzitia cat de neteda este posibil si sa minimizeze impactul la jocul activat online si experienta ta din intermediul jocului.

Majoritatea jocurilor sale nu vor fi afectate dramatic, doar cu clasamentele si caracteristicile Rockstar Social Club fiind dezactivate. In timp ce dezamagind, acele masuri duc pana la eliminarea pur si simplu a sprijinului multiplayer, si acest lucru se va intampla in majoritatea cazurilor.

Aceste cazuri includ versiunea de Mac al lui Max Payne 3, versiunea de Playstation 3 al lui Midnight Club : Los Angeles si toate versiunile de Midnight Club 3 : Dub Edition (incluzand Dub Edition Remix). Niciunul din aceste 3 jocuri nu vor mai oferi multiplayer online dupa 31 Mai sau chiar mai repede.

Intre timp, website-ul Social Club spune ca urmarirea statisticilor si clasamentele sunt gata sa fie scoase din Red Dead Redemption, GTA IV si Midnight Club LA. Clasamentul din joc multiplayer in versiunile de Playstation 3 al lui Red Dead Redemption, GTA IV si Midnight Club LA sunt si ele pe cale de a fi dezactivate, de asemenea caracteristicile Social Club din Beaterator si Grand Theft Auto : Chinatown Wars pentru DS si PSP.

Alte jocuri de companie sunt afectate similar de inchiderea GameSpy din 31 Mai. Versiunile de PC al lui Crysis si Crysis 2 isi vor pierde modurile multiplayer pana la acea data, de asemenea si cateva titluri 2K Games de Playstation 3, cele mai importante fiind Civilization Revolution si Borderlands.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.