Press "Enter" to skip to content

Idei de site-uri pentru mici afaceri

Internetul este un loc excelent pentru a face bani. Este sansa oricui de a face profit cu o investitie mica. Pornirea unui site care sa foloseasca potentialul personal si care sa serveasca in acelasi timp vizitatorilor reprezinta o combinatie puternica ce poate aduce un flux monetar stabil. Poti incepe un site care sa prezinte ceea ce ai de oferit, o abilitate de-a ta, un talent pe care sa il valorifici. Cateva idei iti prezentam in continuare.

Fotografie – daca stii cand, cum si unde sa fotografiezi in asa fel incat ceea ce este imortalizat sa fie si placut, poti avea de castigat. Fotografia este cautata, de la companii ce fac carti de vizita sau pliante, pana la publicatii, ziare si reviste. Creaza-ti un portofoliu online si pune-l la dispozitia vizitatorilor pentru ca acestia sa te poata gasi in cazul in care au nevoie.

Jurnale de calatorie – poti incepe si un astfel de site, din care sa poti monetiza experientele tale personale legate de locurile pe care le-ai vizitat. Astfel vei oferi atat turistilor cat si altor persoane interesate informatiile necesare.

Sfaturi pentru gatit – foarte utile pentru persoanele casnice. Daca ai un adevarat talent in delectarea papilelor gustative, acum ai sansa sa profiti la maximum de asta.

Exista si cateva reguli de care trebuie sa tii cont cand iti faci pentru prima data un site. Designul va trebui sa fie unul atractiv, pentru ca nimeni nu isi doreste sa priveasca o pagina plictisitoare. Navigarea prin site va trebui sa fie facila, de asemenea timpul de incarcare al acestuia trebuie sa fie unul cat mai scurt. Autenticitatea continutului este un alt aspect important de care va trebui sa tii cont. Continutul va trebui sa fie original, unic si de asemenea relevant pentru utilizatori.

Pentru ca site-ul unei mici afaceri sa fie de succes va trebui sa ai o idee originala, unica, dar si atractiva de o asa masura cum nu este nici un alt site. Tine cont de sfaturile anterioare si… succes!

One Comment

  1. Si eu am website-ul meu pentru afacere si pot spune ca pe online am facut cele mai multe vanzari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.