Press "Enter" to skip to content

Idei pentru amenajarea camerei de oaspeti

Poate ca termenul este unul impropriu, in special pentru cei ce locuiesc in apartamente la bloc, unde problema spatiului nu permite amenajarea unei astfel de camere. Daca exista totusi o posibilitate, trebuie fructificata. Trebuie sa te gandesti din timp ca la un moment dat iti vor veni in vizita rude, cunostinte ori prieteni pe care va trebui sa ii gazduiesti, astfel va trebui sa le faci sederea cat mai placuta.

Pentru spatii reduse poti sa optezi pentru un stil minimalist, care sa includa strictul necesar: un pat, o veioza, cateva rafturi sau un dulapior pentru obiectele personale, o lenjerie confortabila – toate acestea plasate chiar intr-o camera restransa, dar creand o atmosfera relaxanta pentru musafiri. Cateva idei in ceea ce priveste partea de decorare le poti obtine dand un click aici pentru lenjerii de calitate care sa decoreze aspectuos chiar si o camera mai mica.

In cazul in care locuiesti la casa si podul acesteia ori mansarda nu este folosita, poti opta pentru amenajarea unei camere de oaspeti acolo. Mobiland si fructificand acel spatiu vei avea cateva locuri suplimentare disponibile in momentul in care vei primi musafiri. La fel, totul poate fi aranjat intr-un stil minimalist, fiind de asemenea o solutie de rezerva: mansarda poate fi folosita si in alt scop dupa ce musafirii pleaca.

Multi dintre noi isi amenajeaza si acasa un birou, pentru ca mai muncim si de acasa uneori cand avem de terminat proiecte importante. Acel birou amenajat acasa poate fi foarte usor transformat intr-o camera temporara de oaspeti, singurul lucru ce ar putea fi facut este doar crearea unei atmosfere mai calde prin modificarea coloristicii sobre a biroului.

Cei ce au mai multe posibilitati si mai mult spatiu la dispozitie pot sa amenajeze adevarate camere de oaspeti, chiar cu tematica. Invitatii se vor simti ca intr-o vacanta in acest caz. Chiar si livingul poate fi o zona fructificata pentru gazduire, pot fi plasate usor cateva saltele, renuntandu-se la mobilierul masiv pentru a oferi un spatiu de odihna musafirilor.

Spatiul destinat musafirilor care raman peste noapte poate fi decorat intr-un alt stil decat cel general al locuintei. Personalizarea acestuia conforma cu atmosfera totala poate fi costisitoare – nu este obligatoriu ca cauti piese de mobilier si lenjerii in ton cu celelalte culori din locuinta. O camera nu foarte aglomerata – in special daca spatiul reprezinta o problema – cu toate cele necesare amenajate intr-un stil minimalist dar primitor va face ca invitatii sa se simta excelent pe parcursul sederii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.