Press "Enter" to skip to content

In cautarea portalurilor

2d9cba5d16d73baa6e3ce56fd00afcb3Avand-o pe Chell ce explora lumea in lung si in lat, dupa evenimentele invaziilor de extraterestrii din Half Life 2 ar putea furniza o metoda narativa interesanta pentru a uni golul dintre cele franciza Portal si Half Life, oferindu-ne o buna cunostinta asupra ceea ce s-ar fi intamplat dupa Half Life 2 : Episode Two.

Dar ar putea acesta sa se numeasca un joc Portal ? Portal tine mai mult de combinarea comediei si puzzle-urilor, in contrast cu seriozitatea si gameplay-ul de actiune din lumea lui Half Life. Orice timp petrecut explorand lumea din afara facilitatii face „Portal” sa sune iesit din comun.

Acele jucarii minunate..

Arma de portaluri este o unealta atat de inteligenta, si in timp ce are limitari evidente a suprafetelor pe care poate fi folosita pentru producerea portalurilor dimensionale, producand capitole scurte care folosesc tehnologia in moduri limitate are mai mult sens in acest punct, decat incercarea producerii unui alt joc in jurul acestei tehnologii. Si de aceea as vrea sa vad un alt joc din seria Portal.

In timp ce Gordon Freeman, din Half Life, nu ar fugi printr-un laborator de teste stiintifice cu o arma, este posibil ca mai multe dispozitive sa existe undeva in lume, si cine ar fi mai potrivita pentru explicarea acestor dispozitive decat Chell?

In conceptia lui Portal ca Narbacular Drop-ul jocului, ar putea sa nu fi fost realizat initial pentru a se potrivi in universul Half Life, dar cele doua serii sunt indisolubil legate unul de altul, si as vrea sa vad aceasta conexiune fructificata si mai departe. Incercarea producerii unui joc full Portal 3 in aceiasi facilitate de testare cu inca o batalie impotriva AI-ului escroc, ar putea fi aproape imposibil de surprins in acelasi sens de noutate si surpriza, ce au facut jocurile anterioare sa fie atat de bune si atat de apreciate de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *