Press "Enter" to skip to content

In Far Cry 4 mergi calare pe elefanti

farcry4Far Cry 4 va fi lansat in prima jumatate a anului 2015 si va avea loc in jurul muntilor inzapeziti Himalaya. O schimbare de locatii face o schimbare dramatica pentru seria de aventuri ce a fost pana acum asociata mai degraba cu zone mai tropicale si mai calzi. Dar va asterne calea si pentru noi caracteristici, precum ar fi abilitatea de a pune saua pe spatele unui elefant calarindu-l.

Far Cry 4 este inca departe de data de lansare, de aceea nu putem sa ne dam cu presupusul in privinta multor detalii, insa Ubisoft vrea sa lanseze jocul anul viitor, in prima jumatate a acestuia, undeva inainte de sfarsitul lui Martie 2015.

Insa stim ca jocul ar putea sa apara mult mai repede, cu toate acestea titlul va fi afisat intr-o forma mai stabila de Ubisoft, la conferinta de presa de la E3 din Iunie. Jocul va fi lansat pe platformele, PC, Playstation 4 si Xbox One, asta insemnand ca producatorii realizeaza acest joc cu ultima tehnologie, pentru a-l putea lansa pe platformele de next-gen.

Prima data am auzit ca povestea jocului va avea loc in muntii himalaya pe twitter, insa am mai auzit ca ar include un fel de monstrii. Gameplay-ul lui Far Cry 4 va ramane similar cu cel al lui Far Cry 3, probabil va include o zona mai larga de vanat si fauna. Harta lumii va fi structurata intr-un mod familiar, cu avanposturi de eliberat.

Far Cry 3 a fost lansat in noiembrie 2012 si a fost urmata de o continuare excelenta 6 luni mai tarizu, si anume Far Cry Blood Dragon, sugerand ca in momentul in care va fi terminat, Far Cry 4 va avea aproximativ 2 ani de dezvoltare.

Conferinta de presa a companiei Ubisoft de la E3 2014, va gazdui si alte surprize, publisherul aparent pare sa vrea sa construiasca o receptie pozitiva asupra proiectelor dezvaluite precum Watch Dogs si Tom Clancy The Division.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.