Press "Enter" to skip to content

In Romania ai parte de cea mai buna calatorie

Traditii-romaniaDe cativa ani buni de zile nu am reusit sa-mi iua un concediu adevarat. De fiecare data cand imi luam un concediu, tot ceea ce faceam era sa stau acasa sa ma relaxez, 3-4 saptamani stateam in pat, ieseam cu prietenii si cateodata mai mergeam cu tatal meu la o partida scurta de pescuit.

Insa, anul acesta, m-am gandit sa-mi fac un bine si sa-mi iau 2 saptamani de concediu in care sa calatoresc. Am cautat un timp indelungat pe internet pentru a gasi cele mai bune locatii de calatorie, gandul m-a dus doar peste hotare, insa nu m-am gandit la minunata si frumoasa noastra tara.

De ce m-as fi dus peste hotare, cand am la picioarele mele una dintre cele mai frumoase tari din lume, cu peisaje nemaipomenite, o multime de obiective turistice de vizitat, apa marii, ba chiar si muntii Carpati.

Romania captiveaza turistii cu peisaje montane pitoresti, zone rurale neatinse, de asemenea cu orase istorice si captiala sa aglomerata. In ultimul deceniu Romania a trecut printr-o dezvoltare semnificativa si este unul din cei mai recenti membri ai Uniunii Europene. Tara noastra caracterizeaza o multime de traditii culturale tipice, cum ar fi dansul popular, dar si bucataria romaneasca este una iesita din comun.

Toate aceste lucruri m-au facut sa-mi schimb orientarea de calatorie si sa caut un loc de cazare in Romania, undeva intr-un loc cu multe obiective turistice, sa pot invata mai multe despre tara mea, dar sa ma si bucur de peisajele extraordinare ale acesteia.

Concediul meu este ca si planuit, nu mai dureaza mult si o sa ma bucur de toate bunatatile pe care poate sa mi le ofere tara mea, o sa ma bucur de o portie de mamaliguta cu branza la poalele muntilor, poate o sa am timp sa vizitez si o biserica, dar si sa impartasesc povesti cu localnicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *