Press "Enter" to skip to content

Iti place sportul? Incearca dinsport.info

Fiecare am are o pasiune. Unora le place foarte mult muzica. Altii, sunt innebuniti dupa filme de Oscar si Cannes. In schimb, altii sunt foarte activi, le place sportul, il practica si vor sa afle cat mai multe despre el si jucatorii lui preferati de tenis / fotbal / baschet. Din pacate, foarte multe bloguri si situri web nu se axeaza atat de mult pe stiri propriu-zise ori articole informative, ci mai mult pe zvonuri si poze facute de paparazzi. Nu este intotdeauna usor sa gasesti un blog creativ si unic in exprimarea subiectelor prezentate.

In cazul in care doriti un astfel de blog interactiv, am dat peste dinsport.info. Dupa cum spune si numele, tematica blogului este … sportul. Articolele prezentate aici sunt foarte captivante, fie ca vorbesc despre organizatiile mondiale ca FIFA, FISU ori CIO, despre majorete sau despre draga noastra, Simona Halep.

Ce imi place la acest blog este faptul ca nu se limiteaza doar la stiri sportive, ci prezinta si tot felul de curiozitati, ca, de exemplu, importanta izolarii salii de sport, de ce este important sa-ti incurajezi copilul sa faca sport alaturi de tine, ori un lucru la care nu prea ne gandim, anume, sacrificiile si compromisurile pe care le fac sportivii pentru a obtine performantele cu care se mandesc. Destul de inovator pentru un blog, nu-i asa?

Interesanta mi s-a parut si tema folosita, fiind una care se foloseste de albastru si alb, o combinatie estetica foarte placuta. De asemenea, articolele sunt prezentate in intregime pe pagina, nu doar o mostra din acesta, urmand sa dai click pentru a-l continua … dupa cum se intampla pe acest blog, de fapt. Acest blog interesant mi-a dat chiar ideea ca poate ar trebui sa schimb si eu tema intr-un viitor apropiat.

Cu alte cuvinte, dinsport.info este un blog folositor si care te ajuta sa te relaxezi intr-o zi in care te plictisesti si nu ai ce face. Va invit din draga inima sa-l vizitazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *