Press "Enter" to skip to content

Joe Fielder are in productie The Black Glove

Black GloveDupa ce creatorul jocului Bioshock, Irrational Games, si-a inchis portile in Februarie, mutli s-au intrebat ce vor face cei care au ramas fara slujbe. Unii au fost transferati la noi pozitii in studiouri stabilite in apropiere, cum ar fi Turbine Inc. sau Blizzard Entertainment, dar nu toata lumea s-a mutat la o companie cunoscuta. Altii, cum ar fi scriitorul jocului Bioshock Infinite, Joe Fielder, au plecat si au inceput propriile lucruri. Fielder si o echipa de fosti designeri ai companiei Irrational Games au format un studiou de jocuri indie numit Day For Night Games, iar astazi si-au anuntat primul proiect, un joc ireal first-person numit The Black Glove.

The Black Glove are loc intr-un teatru ireal numit The Equinox unde jucatorul nu este sigur ce s-ar fi intamplat cu el dadca exista intr-un loc real, in mintea lor, sau in alta dimensiune. Este ca un extradimensional „Black Lodge” din Twin Peaks, dupa cum spune Fielder. Vei juca ca si un personaj a carui scop este sa imbunatateasca munca unui artist, realizatorii de filme, si muzicienii prezenti alterand trecutul. Fielder a spus ca daca isi fac treaba cum trebuie, nu este ca nimic prezentat pana acum.

Jocul are imagini bizare, pe care compania Day For Nights Games le-a lansat prin intermediul Twitter, si au fost realizate de Robb Waters. Nu cred ca sunteti familiarizati cu numele, dar sunteti probabil familiarizati cu munca sa. A fost un designer de concept principal pentru Shodan din System Shock, pentru Garret din Thief, Andrew Ryan din Bioshock si mai recent Songbird din Bioshock Infinte.

De asemenea muncind la Black Glove sunt un grup de muzicieni bazati in Los Angeles, unul din care este Many Embers. Fielder a fost capabil sa atraga muzicienii la noul sau proiect, datorita conexiunilor pe care le-a facut in timp ce au scris pentru scena muzicala Los Angeles, website Radio Free Silve Lake.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *