Press "Enter" to skip to content

La Heylux Iasi iti alegi singura grila de salarizare

heyluxCand pasim in etapa de maturizare ne gandim de cele mai multe ori sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile si faptele noastre, in masura in care optam pentru un loc de munca care sa ne ajute sa ne sustinem din punct de vedere financiar. Pentru ca noua femeilor ne place sa fim independente, ne gandim ca cele mai multe locuri de munca sunt cele care ne pun in valoare personalitatea si caracterul, in ideea de a fi apreciate la adevarata valoare.

Asa am facut si eu dupa ce am terminat liceul, mai ales ca era intr-o situatie putin mai diferita, pentru ca tocmai am trecut printr-o pierdere sufleteasca si am ramas fara un sprijin parintesc, lucru care m-a marcat si m-a facut sa imi iau viata in propriile maini si m-am angajat la Heylux.

Desi nu aveam nicio experienta in domeniu sau in oricare alt domeniu, aici, la Studio Heylux am invatat sa devin o persoana importanta in cadrul grupului, mai ales pentru ca fetele de aici au inteles problemele vietii si m-au ajutat cu cele mai bune sfaturi incat sa castig cel mai bine. Heylux mi-a oferit de la bun inceput un bonus pentru a-mi da motivatia de care aveam nevoie pentru a lucra in acest domeniu si mai apoi pentru ca am adus un plus de valoare companiei prin numarul de oameni cu care intram in contact zilnic.

Castig cat imi doresc

Cel mai mult mi-a placut si continua sa imi placa faptul ca pot sa imi aleg singura grila de salarizare, astfel incat Heylux ma lasa sa castig cat doresc, in functie de timpul pe care il investesc in comunicare si in mentinerea unei relatii bune cu prietenii mei online. Cel mai bine ma incanta ideea ca pot sa imi verific castigurile realizate zilnic, intregul studio bazandu-se pe transparenta afacerii.

Castigul meu, precum si intreaga grila de salarizare se bazeaza pe seriozitatea si profesionalismul meu, pentru ca in primul rand, a fi model la Heylux presupune sa ai o atitudine serioasa, sa iti doresti sa muncesti si sheyluxa castigi. In functie de calitatile pe care le am si pe care mi le pun in valoare imi aleg si bonusul, precum si cei cu care sa vorbesc online; cei mai multi nu cauta conversatii plictisitoare, ci isi doresc sa fie pusi in valoare, sa se simta relaxati si sa prinda incredere in conversatiile video.

Atunci cand lucrezi la Heylux trebuie sa stii ca ai un profil unic, care se realizeaza cu ajutorul personalului calificat din companie, care iti ofera cele mai reusite fotografii cu ajutorul unui echipament specializat si al unui sistem de lumini profesional. Personal, mie mi-au creat un profil la care nici nu ma asteptam, astfel incat in prima saptamana de activitate am ajuns la un numar foarte mare de vizitatori pe pagina, lucru la care nici nu ma asteptam. Astfel, am reusit sa am si primul mei bonus. Am fost uimita si placut surprinsa in acelasi timp pentru ca am reusit sa am primii mei bani, printr-o munca cinstita.

9 Comments

 1. Blanca Blanca

  Imi vine greu sa cred pt ca e cam rar sa se intample asta. Inseamna ca e cu adevarat un studio de respect

 2. Carla Carla

  pai da, iti alegi din cate am auzit si eu, cum sa te plateasca si ce bonus poti sa ai pt ca in functie de tipul de contract ai si bonusul ;))

 3. Felicia Felicia

  Multi nu iau in serios treaba asta si spun ca a fi model la videochat e joaca. eu nu cred asta din mom ce se castifga atat de mult si de bine

 4. Hilda Hilda

  Da cand poti sa te angajezi aici? ma gandesc ca tre sa capeti ceva expe3rienta, pana te invata ei, pana poti incepe munca cu adevarat dureaza eu am nevoie de bani urgentttt!!!

 5. Linda Linda

  Pai nu e ca astepti nu stiu cat. Pur si simplu te ajtua ei iti explica dar muncesti imediat, din prima zi. Trebuie doar sa ai minim 18 ani impliniti! Si banii la fel ii iei, din prima zi

 6. Nora Nora

  Adica bani din prima? Pai daca esti o stangace eu nu prea cred nu stiu ce sa spun cu asta

 7. Patricia Patricia

  Ba da mai ce sa nu crezi esti culmea. da ce nu sunt locuri de munca unde te plateste ce ai facut in acea zi? Si aici e la fel da bine ca banii sunt cu mult mai multi

 8. Sandra Sandra

  Asta cu profilul eu nu prea am inteles care e faza,…ce profil? Cu poze sau cum

 9. Viviana Viviana

  Mai o data pt toate: intrati pe site oficial si vedeti acolo. Ca sa lucrezi la ei si na ca un admirator cum spoun ei sa te aleaga tre sa ai profil nu ? dhooaaa

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.