Fiecare casa si fiecare incapere este amenajata dupa gustul fiecarei persoane. In cazul femeilor cand ajung intr-o casa a lor ele devin stapane pe tot terictoriul si nu mai tin cont de existenta altor persoane din casa. Femeile isi pun amprenta de foarte multe ori pentru a personaliza locurile in functie de dorintele lor.

De exemplu, foarte multe dintre femei aleg sa aiba diferite lucruri nefolositoare in casa care nu ii aduc niciun plus de stil sau nu le ajuta cu nimic. O femeie trebuie sa aiba mereu lucruri pe masura personalitatii lor. De exemplu, Pandera in Romania este brand-ul care dispune de o colectie impresionanta de parfumuri, potrivite oricarei femei, in functie de tipul ei de personalitate.

De cele mai multe ori modul in care arata casa in care locuiti spune foarte multe despre dvs. , despre personalitatea dvs, despre modul de viata a dvs. Exista insa anumite lucruri care nu ar trebui sa existe in casa unei femei. Iata care sunt ele:

  • In primul rand este foarte important sa nu tineti flori artificiale in casa. Acesttea vor spune despre dvs. faptul ca nu vreti sa renuntati la autenticitatea din relatie si vei arata ca fiind o persoana ieftina, kitshoasa si cu o personalitate slaba.
  • In cazul in care exista o diferenta foarte mare intre femeia din prezent si femeia din liceu sau din facultate, mai exact daca exista schimbari fizice majore intre tine si felul in care aratai acum cativa ani si ai fotografii in casa, acestea ar trebui sa dispara. In primul rand nu este cazul sa expui niste fotografii foarte vechi si nici sa iti pui anumite fotografii  care nu trebuie sa fie tocmai expuse in casa. De exemplu, daca acum 5 ani aveai un corp de invidiat si ai facut o poza intr-un costum de baie, acest lucru nu inseamna nicidecum ca terebuie sa pui fotografia in casa. Nu se preteaza sa faci lucruri de acest gen.
  • Daca inca nu ai renuntat la jucariile din plus ar trebui sa o faci. Este momentul sa lasi spatiu unei persoane fizice si nu a jucariilor cu care nu vorbesti nimic. Mai exista femei care inca au obiceiul de a dormi impreuna cu ursuletul pentru ca acela i-a fost alaturi inca de cand eera mica. Ei bine, acest lucru trebuie sa dispara din vechile obiceiuri deoarece sunteti o femeie si aveti o alta personalitate decat aveati pana acum.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *