Press "Enter" to skip to content

Lucruri enervante pe care le fac angajatii

La fiecare loc de munca exista angajati care ii irita pe ceilalti prin comportamentul lor. Unele obiceiuri pot fi tolerate, insa altele sunt pur si simplu inacceptabile, astfel trebuie facut ceva pentru a fi inlaturate.

E normal sa nu te intelegi chiar cu fiecare dintre colegi, insa poti trai in armonie cu fiecare. Cu toate acestea exista o serie de obiceiuri enervante, facute chiar fara a fi constientizate. Lucruri mici precum un ras colorat ori a vorbi foarte mult despre propria persoana poate sa calce pe nervi pe unii. Exista o linie subtire intre mentinerea profesionalismului si exagerarea manierelor la locul de munca. Care ar fi cele mai enervante obiceiuri ale angajatilor? Prezentam un top in continuare, fara vreo ordine anume.

  • Barfa – in mediul extrem de competitiv din ziua de astazi, este nevoie de fiecare gram de concentrare si de abilitati pentru a duce treaba la bun sfarsit. Devine astfel extrem de enervant cand un coleg te intrerupe pentru cateva barfe; discutiile intre colegi nu trebuie sa lipseasca, insa exista unele persoane care exagereaza.
  • Vorbesc tare la telefon. Toti stiu ca lucrezi pe vanzari, ca discuti cu un client foarte important, insa trebuie sa iti tii sub control tonul vocii. Nu deveni un angajat suprazelos care adesea uita ca mai are si alti colegi in jur care incearca sa se concentreze la ceea ce au de facut.
  • Probleme cu mirosul. Ai grija sa nu iti garnisesti pranzul cu prea mult usturoi si nu purta haine urat mirositoare la munca. Desi poate tu nu sesizezi, colegii o fac si este destul de neplacut, chiar daca nu iti spun direct acest lucru.
  • Exista unii angajati care isi iau foarte multe pauze. Fiecare are un timp liber alocat si chiar daca regula pauzelor nu este una flexibila, exista unii angajati care parca tot timpul stau la birou facand nimic sau isi iau pauze mai des decat ceilalti.

Lista de obiceiuri enervante poate continua, iar cunoasterea acestora ajuta pe fiecare. Trebuie facut orice posibil pentru a nu-i deranja pe ceilalti. La urma urmei nimeni nu este perfect, nu ne putem schimba in totalitate, insa sunt cateva lucruri ce adesea pot fi ameliorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *