Press "Enter" to skip to content

Mania barfelor despre celebritati

Peste tot in lume, oameni din toate categoriile sociale sunt obsedati de vedete si discuta despre fiecare mic detaliu din viata lor personala. Staruri de film, sportivi, muzicieni, politicieni, discutiile nu sunt doar despre carierele lor, ci despre fiecare aspect al vietii lor.

Interesul pentru barfele despre vedete se extinde in toate clasele sociale. Exista reviste si site-uri care se adreseaza diverselor clase sociale, diverselor nivele de cultura, insa barfele sunt prezente peste tot. Noutatile din viata vedetelor, in special cele legate de viata sentimentala, sunt discutate adesea, chiar la colt de strada sau in frizerii.

Peste tot in lume exista aceasta manie. In Statele Unite o intalnim oriunde pe strazi, in Anglia la fel – este urmarita indeaproape viata familiei regale pe langa sportivi, oameni politici sau vedete din media. Cu toate acestea in unele tari ideea de barfe legate de celebritati este considerata straina si chiar o ofensa.

In Orientul Mijlociu, spre exemplu, este foarte apreciata intimitatea personala si se crede ca este gresit a discuta despre celebritati ca si cum ne-ar fi prieteni sau membri ai familiei. Motivul pentru care nu sunt dorite aceste discutii este faptul ca celebritatile trebuie tratate cu aceeasi curtoazie pe care o asteptam si noi insine din partea altora. La urma urmei, sunt si ei oameni.

Se pare insa ca nu toate vedetele sunt acomodate cu ideea de a fi in vizorul publicului 24/24. Sunt multe cazurile in care vedetele se infuriaza pe paparazzi, chiar ii agreseaza, si ajung la decadere emotionala pentru ca nu mai au deloc intimitate.

Ce spune despre noi aceasta obsesie pentru vedete si vietile lor? Poate ca gasim ca vietile noastre nu sunt suficient de interesante, si ne concentram astfel pe intrigile din vietile altora ca sa umplem acest gol. Nu prea are sens totusi, devenim mai interesati de vietile vedetelor decat de cele ale oamenilor din jurul nostru, din viata noastra. Toate caderile nervoase ale vedetelor si izbucnirile lor in public stau insa dovada ca renumele si averea nu sunt chiar cum pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *