Press "Enter" to skip to content

Mentine-te in forma in timp ce calatoresti

Sala Antrenament HotelDupa putin timp dupa ce zbori prin tara pentru o intalnire de afaceri sau o vanzare, unul din ultimele lucruri pe care un razboinic al drumurilor il vrea este sa faca exercitii. Mai plauzibil ar fi sa vrea un pahar de vin, o cina scumpa si un pat confortabil de hotel. Dupa un zbor, poate un timp de destindere este prea seducator pentru a trece peste el, asa este? Poate nu.

Pentru cei care sunt dedicati sa faca antrenament de mentinere in programul lor pentru ca posteriorul lor sa le incapa in blugi, sunt cateva modalitati pe care le poti folosi in experienta de calatorie pentru a-ti exersa angajamentul. Unii calatoresc ami mult de 200 de zile pe an si fara o rutine, nu vor fi capabili sa participe intr-un maraton, sa ramai in forma tot timpul.

Creeaza o rutina pe care o poti folosi la drum. Alege un timp pentru a face exerctii si tipul de exercitiu care va fi usor de realizat indiferent de unde mergi. Sa fugi este evident cel mai bine. Daca pentru nici un alt motiv nu ai nevoie decat de papuci. Cu toate acestea, multe hoteluri detin sali de antrenament bine echipate. De fapt, daca nu au o sala, multe hoteluri iti vor oferi o trecere libera de o zi la o facilitate de anternament de langa ele.

Daca suni de inainte sa afli ce echipament ofera hotelul sau partenerii sai, iti poti transforma anternamentul de acasa in cateva zile inainte sa mergi pentru a prelua o rutina familiara pe drum. De asemenea poti ajusta lungimea antrenamentului tau de acasa pentru a copia timpul pe care il vei avea disponibil pe traseu. Cu toate acestea, este bine sa programezi un antrenament lung cand calatoresti. In afara de intalniri, nu prea ai multe de facut in aceasta privinta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *