Press "Enter" to skip to content

Noua generatie de bagaje

Daca te-ai uitat vreodata pe fereastra unui avion, cu siguranta ai vazut cum sunt urcate bagajele in aeronava si ai vazut cum gentile sunt aruncate haotic in interiorul acestuia. Acest tip de abuz asupra bagajelor este motivul pentru care foarte multi dintre noi nu vor sa investeasca sume mari pe o valiza. Totusi, te-ai gandit vreodata ca se vor inventa bagajele hich-tech?

In curand va aparea in scena- the Trunkster, un bagaj realizat cu functii inteligente incorporate care ar putea sa ne faca sa uitam de traditionalul troller. Cea mai importanta caracteristica de securitate este ca acest bagaj este fara fermoar. Un design cu o usa glisanta permite accesul usor al proprietarului si reduce riscul de furt sau a deschiderii accidentale in timpul manipularii bagajelor.

Daca ti-ai pierdut bagajul iar securitatea aeroportului trebuie sa-ti caute bagajul, trebuie sa stii ca exista un sistem de blocare TSA aprobat si care nu permite celui care iti gaseste bagajul sa-l deschida. In cazul in care vrei sa-ti incarci telefonul, trebuie sa stii ca geanta are o baterie detasabila care permite perceperea de dispozitive portabile prin intermediul unei conexiuni USB.

Cel mai interesant lucru- mai ales daca cumparaturile din vacanta ameninta cu restrictii de greutate la bagaje- este o scara digitala. Astfel vei afla, in momentul in care ridici bagajul, ce greutate are geanta ta. Aceasta obtiune este afisata pe un display de pe maner si iti poate arata greutatea din bagaj in kilograme.

O noua caracteristica ca poate fi adaugata este ca geanta ca aceasta poate fi urmarita. Companiile aeriene vor face o treaba mai buna si, astfel, nu se vor mai pierde bagaje. Dar pentru cei care isi doresc sa vada unde se afla geanta lor pot sa isi cumpere, pentru 40 de dolari, un GPS detasabil care poate fi folosit la Trunkster.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *