Press "Enter" to skip to content

Patchurile la jocuri sunt foarte utile

Permit dezvoltatorilor sa actualizeze sistemele gameplay-ul stricat

star-wars-the-old-republic-bannerCateodata chiar daca un joc merge cum a vrut dezvoltatorul, tot nu este distractiv. Multumita dezvoltatorilor pot altera sistemele de gameplay chiar si dupa ce a fost lansat un joc. Capcom a schimbat faimos camera pentru Resident Evil 6, largind punctul de vedere al jucatorilor pentru a-l face mai usor  de controlat. In mod similar, Diablo 3 Loot 2.0 a schimbat complet jocul. Diablo 3 era deja un titlu distractiv, dar Loot 2.0 a facut mai usor sa gaseasca mai multe si mai bune obiecte pentru caracterul tau.

De ce este riscant : Este grozav ca acum dezvoltatorii pot asculta feedbackul fanilor si repara problemele de gameplay dupa lansare, dar daca aceste probleme nu sunt rezolvate inainte de a fi jocul lansat, prima transa de articole de presa va distruge opinia publica si va face o provocare ca dezvoltatorii sa poata sa atraga noi jucatori indiferent de ce actualizari lanseaza dupa lansare.

Adauga nou continut

Tot continutul unui joc nu mai trebuie tinut pe un singur dvd. Prin intermediul serverelor online, dezvoltatorii pot sa adauge continut gratuit chiar si dupa lansare. Aceasta abordare a fost folosita in dezvoltarea jocurilor MMO, dar acum multe jocuri fara abonament lunar folosesc aceiasi abordare. MOBA-uri precum League of Legend si Dota, de asemeni si titlurile mobile precum Cut The Rope si Infinity Blade sunt exemple bune de titluri care au lansat continut bonus chiar si la luni dupa lansarea initiala.

Tranforma jocurile cu abonament lunar intr-un model gratuit

Piata jocurilor free-to-play a explodat in cursul ultimului deceniu. Atat de mult incat jocurile care aveau o data abonament lunar sunt acum free-to-play. Multe MMO-uri precum Star Wars : The Old Republic si DC Universe Online au aceasta abordare, dar chiar si jocurile care nu sunt MMO, precum Team Fortress au abordat acest nou model. De aceea sunt folositoare actualizarile la jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *