matilda

Ar putea sa ti se para ca e vorba de abilitati ciudate pe care un om le poate face in Photooshop, insa aceasta pisica este foarte adevarata ca si tine.

Crezi in extraterestrii? Daca iti inchipui ca acestia sunt omuletii aceia verzi, cu capul mare si ochii imensi, nu te afli tare departe de descrierea care o caracterizeaza pe Matilda, pisica care a devenit virala pe Internet. Daca ai intalni-o intr-o camera intunecata, ai putea sa fii foarte usor speriat de infatisarea ei. Pun pariu ca de fiecare data cand te gandesti la o pisica te gandesti la o chestie mica si pufoasa- in cele mai multe cazuri. Insa exista situatii in care putem spune ca unele pisici sunt neintelese si salbatice.

Afla drama pisicii Matilda

Matilda uimeste prin aspectul pe care il are- un aspect care seamana mai degraba cu un cap de extraterestru decat cu orice vietate de pe pamant. Matilda are ochi uriasi de extraterestru, cu care a reusit sa cucereasca peste 42.000 de followeri pe contul ei de Instagram. Matilda este o pisica diagnosticata inca de la nastere cu leucemie felina, maladie care ii ofera un aspect bizar din cauza ochilor extrem de mari.

Pisica sufera de o boala genetica foarte rara care a cauzat ca lentilele ochilor sa se desprinda complet. Din anumite motive, care inca nu le sunt cunoscute veterniarilor si specialistilor, acest lucru a determinat ca ochii pisicii sa creasca din ce in ce mai mult. In prezent, nimeni nu stie ce se petrece cu Matilda si de ce ochii sai au inceput sa creasca atat de mult. Din pacate, afectiunea oculara de care sufera, numita luxatie a lentilelor ochiului, a facut-o sa orbeasca.

Stapanii sau i-au monitorizat comportamentul. Din fericire, se pare ca Matilda duce o viata lipsita de dureri si se comporta asemeni unei pisici normale- ea nu a fost dintotdeauna un „extraterestru”.

Matilda a fost adoptata in 2013, si era o pisica normala. Intr-o zi, pupila unui ochi s-a marit si a ramas in acest fel pentru cateva minute. Pana in momentul in care stapanii au dus-o la veterinar, ochiul si-a revenit la normal.  Pupila dreapta a inceput sa se mareasca treptat, ramanand in acest fel pret de cateva minute. La scurt timp si pupila stanga a inceput sa se mareasca, iar dupa analize detaliate, s-a ajuns la concluzia ca pisica suferea de leucemie felina.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *